SN Pro 13 - Nietypowy problem z dodawaniem klatek
#1
Witam !

Posiadam program Sony Vegas Pro 13 (453) 64-bit i mam bardzo nietypowy problem.
Robię bardzo dynamiczny montaż filmu z napisami. Wycinam jednak tylko te fragmenty w których napisy nie są wyświetlane. Wszystko co do jednej klatki. 
Na podglądzie wszystko jest cacy malina jednak po wyrenderowaniu filmu momentami te napisy są widoczne tak, jakby Sony Vegas sam dodawał końcowe klatki filmu (niekoniecznie muszą to być napisy ale też np. dalsze częśći filmu). Są to dosłownie ułamki sekundy jedna bardzo widoczne.
Niestety renderowałem film na tysiące różnych sposobów i efekt za każdym razem jest taki sam.

Przepraszam jeśli nie wyraziłem się jasno :(

Pozdrawiam ! :)
Odpowiedz
#2
Łatwiej by było, jakbyś dał wymagane info + jakieś screeny.

Mogę przypuszczać, że masz podgląd nie ustawiony w Best full.?
Przy Best full na podglądzie jest dokładnie to co w renderze (zakładam że render ustawiony zgodnie z projektem).
Odpowiedz
#3
Ustawienie podglądu na best full rozwiązało problem ;)

Bardzo dziękuję za pomoc !
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z dodawaniem efektów timmy98 2 520 04-20-2014, 14:56
Ostatni post: timmy98
  Nietypowy problem w "Oknami pracy" Panda_ani_ta 3 521 11-30-2013, 2:16
Ostatni post: mateuszszar
  Problem ze zmianą klatek na sekundę jezin 1 660 02-14-2013, 23:48
Ostatni post: moonscape
  nietypowy problem Kasia1 1 572 03-24-2011, 19:12
Ostatni post: tidzu
  30 klatek na 25. Problem z DVD. Wasili11 4 1,606 01-14-2011, 13:30
Ostatni post: efix
  Problem z dodawaniem napisów do filmu w Vegas Pro 9.0 pupilek 2 1,196 01-06-2011, 15:01
Ostatni post: pupilek

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości