Problem z oknem podglądu.
#1
Witam,

Mam problem z oknem podglądu. Otóż przez cały czas jest ono czarne. Gdy odpalam jakikolwiek film (działałem z .avi i .mov) nie wyświetla się on w podglądzie.
Próbowałem wszystkich możliwych sposobów, które znalazłem w Internecie tj. Odinstalowanie i ponowne zainstalowanie samego programu, Quick Tima, zmian w ustawieniach urządzenia podglądu itd. Nic nie działa.

Problem pojawił się nagle - nic nie zmieniałem. Po prostu w dniu dzisiejszym po odpaleniu programu zastałem okno czarne i tak już pozostało.

Moja wersja programu:
[Obrazek: Bez-nazwy-1.jpg]
Ustawienia preferencji:
[Obrazek: Przechwytywanie-1.jpg]
[Obrazek: Przechwytywanie.jpg]

Tak wygląda okno podczas odtwarzania filmu:
[Obrazek: Przechwytywanie2.jpg]


Jeśli będą potrzebne jakieś inne informacje niezbędne do rozwiązania problemu proszę napisać, a podeślę je.
Z góry dziękuję za pomoc,
TeSz
Odpowiedz
#2
Zmieniłeś sobie [Obrazek: b_compositingmode.gif]Compositing Mode -> wróć na Source Alpha.
http://www.sonycreativesoftware.com/webh...kanchor476


Ps. Nowy projekt powinien się domyślnie tak ustawić.
Odpowiedz
#3
Witam,

dziękuję bardzo za szybką odpowiedź, działa jak należy - musiałem to nieświadomie zaznaczyć.

Temat do zamknięcia.

Pozdrawiam,
TeSz
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z oknem WolineQ 2 1,108 02-06-2012, 12:17
Ostatni post: WolineQ
  Problem z płynnością podglądu centur 7 2,866 08-13-2011, 1:15
Ostatni post: Pinto

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości