Sony Vegas przestał działać!
#1
Witam!
Mam problem po włączeniu programu gdyż nie moge otworzyć nagrania/filmu który chce edytować,renderować.
Jest to mój pierwszy problem z tym programem i nie mam pojęcia co z tym zrobić.
Problem Description
Application Name: Vegas Pro
Application Version: Version 13.0 (Build 310) 64-bit
Problem: Unmanaged Exception (0xc0000005)
Fault Module: C:\Program Files\Sony\Vegas Pro 13.0\FileIO Plug-Ins\aviplug\aviplug.dll
Fault Address: 0x000007FECE4DDF2A
Fault Offset: 0x000000000001DF2A

Fault Process Details
Process Path: C:\Program Files\Sony\Vegas Pro 13.0\vegas130.exe
Process Version: Version 13.0 (Build 310) 64-bit
Process Description: Vegas Pro
Process Image Date: 2014-04-29 (Tue Apr 29) 13:38:06

Używam Sony Vegas Pro 13
Prosze o pomoc!!!
Odpowiedz
#2
Stara wersja build Vegasa. To po pierwsze.
Po drugie - dane pliku odczytujemy za pomocą MediaInfo
Odpowiedz
#3
Co miałbym zrobić żeby to naprawić?
Odpowiedz
#4
Poszukaj na forum jest temat "jakie info podać przy zakładaniu tematu". Przez telefon ciężko jest mi podać konkretny link.
A upgrade Vegasa zrobisz przez menu > help. Albo pobierając instalkę z strony oficjalnej lub z naszego forum (jest link bezpośredni).
Odpowiedz
#5
Mam identyczny błąd jak kolega wyżej, ale program działał wcześniej.
Błąd wyskakuje przy uruchamianiu vegasa. Nie wiem co mógłbym zrobić więcej
Aktualizowałem sterowniki karty graficznej, kodeki dźwięki NET FRAMEWORK'i. Instalowałem inne wersje vegasa, ale nic nie przynosi żadnego rezultatu.

Ma ktoś jakiś pomysł co jeszcze mógłbym zrobić?
Odpowiedz
#6
Zmieniałeś coś? Instalowałeś/odinstalowałeś? Aktualizowałeś system do Win10?
Pomogłem? Daj plusa :)    [Obrazek: plus.png]
Odpowiedz
#7
Tak, aktualizowałem do win 10, ale Vegas działał wcześniej na "dziesiątce".
Ściągałem trial na 30 dni. A ten miesiąc jeszcze nie upłynął.
Odpowiedz
#8
Vegas nie zawsze działa poprawnie na Win10.
Pomogłem? Daj plusa :)    [Obrazek: plus.png]
Odpowiedz
#9
(01-16-2016, 16:16)sirCreeper napisał(a):  Vegas nie zawsze działa poprawnie na Win10.

Nie prawda!
Mam na dziesiątce dwa Vegasy (VP11 oraz VP13). I nie zauważam, aby nowy system powodował jakiś problem.
Jedyne co, to musiałem przeinstalować VP13 po upgradzie windowsa (nie do końca dobrze upgradeował się chyba .NET... i wymagał przeinstalowania). Oprócz tego, wszystko śmiga.
Odpowiedz
#10
Jak wspominałem wcześniej Vegas działał poprawnie wcześniej i wszystko to co piszecie wykonałem, ale nic nie przynosi rezultatu.
Czyżby tylko ratowało mnie przeinstalowanie systemu?
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Sony vegas przestał działać xyrand 1 101 11-07-2016, 18:19
Ostatni post: mateuszszar
  Sony Vegas Pro przestał działać kenobii 4 218 10-09-2016, 13:22
Ostatni post: kenobii
  Sony Vegas Pro 13 przestał działać Nevir 11 1,255 08-27-2016, 20:51
Ostatni post: marcin_open
  Program Vegas Pro przestał działać K4PEL 9 1,088 06-26-2016, 20:21
Ostatni post: mateuszszar
  Program Sony Vegas pro przestał działać piotrdy 14 7,758 12-19-2015, 21:19
Ostatni post: mateuszszar
  Vegas przestaje działać przy renderowaniu hubert01 1 510 11-19-2015, 21:22
Ostatni post: mateuszszar

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości