Sony Vegas 11 psuje filmy.
#1
Witam mam mały problem z Vegasem.Od pewnego czasu gdy wyrenderuje film wszystkie pliki w mp4 w projekcie wogóle nie odtwarzają się.Inne lecą tylko parę klatek.Przykład.


Jak widać wszystko pięknie 60fps.



A to po renderze całego filmu
Odpowiedz
#2
Dlaczego masz przestery w dźwięku?
Popatrz na wskaźnik wysterowania w "MasterBUS" -> Master! Nie może zaświecać czerwonej kontrolki "peak"
Odpowiedz
#3
A tak nie zauważyłem ale problem jest z obrazem
Odpowiedz
#4
A spróbuj najpierw poprawić dźwięk, i sprawdź jeszcze raz. Tylko koniecznie sprawdź, czy czerwona kontrolka na wskaźniku wysterowania dźwięku się nie zapala...
Odpowiedz
#5

tak to teraz wygląda
Odpowiedz
#6
A możesz pokazać plik .veg?
Odpowiedz
#7
http://www64.zippyshare.com/v/mUoPWM4T/file.html Prosze
Odpowiedz
#8
1. Dlaczego projekt jest ustawiony w 29.97p skoro chcesz, aby film był 60p? Musisz to zmienić.
2. Zmień również Format Pixel z 32-bit na 8-bit.

Teraz spróbuj przerenderować w 60p.
Odpowiedz
#9
Nic to nie dało dodam jeszcze że na lini czasu też widać jakby plik był zepsuty.
Odpowiedz
#10
Może jest zepsuty?
A zmieniłeś pixel format na 8-bit?
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Czy bez firmy mogę sprzedawać filmy stworzone w Sony Vegas Pro 13 (komercyjny)? createstock 12 1,496 05-28-2015, 13:57
Ostatni post: robertsonPL
  YT psuje jakość filmu. mfiliopo 5 3,042 06-15-2014, 17:17
Ostatni post: mfiliopo
  vegas na win7 32bit - filmy nie działają na xp profispot 5 2,016 08-03-2010, 15:27
Ostatni post: vm-rexor

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości