Sony Vegas Pro przestał działać ?
#1
Witam!

Znalazłem to forum i postanowiłem napisać ten wątek ponieważ nie moge znaleźć odpowiedzi na mój błąd (chyba że źle szukałem). Do rzeczy: Wszystko było dobrze ale po odświeżeniu komputera (Win 8) gdy ponownie zainstalowałem Vegasa chodzi wszystko pięknie ale gdy chce cokolwiek wyrenderować wywala mi błąd:
[Obrazek: Xvl2gG.jpg]

Pisało gdzieś że to wina kodeków itp itd, więc zainstalowałem i to ale i tak dalej nie działa. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Pomoże ktoś?
Odpowiedz
#2
Nie. To nie kodeki.
Przecież nie masz żadnego filmu w vegasie.

Najnowsza wersja Vegasa? (chodzi o numer build)
Odpowiedz
#3
(07-02-2015, 21:01)mateuszszar napisał(a):  Nie. To nie kodeki.
Przecież nie masz żadnego filmu w vegasie.

Najnowsza wersja Vegasa? (chodzi o numer build)


Nie mam żadnego filmu bo nie opłacało sie inaczej. Robiłem swoje intro do kanału i tak samo sie dzieje.
A wersja jego to 453 czy jakoś tak.

@Edit: Przed chwilą nagrałem coś z CS:GO i obraz nagrałem jednym programem, dźwięk drugim, dźwięk ładnie obrobiłem, wszystko pięknie wrzucam do Vegasa, poprawiam żeby sie wszystko zgadzało, klikam ,,Render As...'' wybieram i dupa. Znowu to samo.
Odpowiedz
#4
Z tym filmem, to chodziło mi o to, że nie masz żadnego filmu w vegasie (wg screena).
Z tego co piszesz, to jakiś większy problem. A jeśli po reinstalacji masz to samo, to bym obstawiał system (lub .Net).
Odpowiedz
#5
Chodzi Ci o Net FrameWork? Czy jakoś tak? Z tego co wiem to mam wersje 4.5.7 czy jakoś tak. A na tym systemie jestem cały czas (czyli Win 8) i dopiero dzisiaj zauważyłem jak chciałem coś zrenderować że takie coś sie stało. Próbowałem na wszystkie sposoby czyli Uruchamianie przez Administratora, wszelkie możliwe kombinacje i dupa. A możliwe że brakuje mi jakiegoś składnika w systemie przez co nie moge zrenderować..
Odpowiedz
#6
Tak. Net framework.
Spróbuj przeinstalować.
Odpowiedz
#7
(07-02-2015, 22:54)mateuszszar napisał(a):  Tak. Net framework.
Spróbuj przeinstalować.

A którą wersje tego Framework'a polecasz? Ponieważ tą co ja mam to jest chyba beta i nie wiem czy to przez to sie może dziać.. Ale ok spróbuje i zobacze co sie stanie.
Odpowiedz
#8
Przepraszam za double-post ale gdzie moge odinstalować tego Frameworka? Bo w tym ,,Dodal lub Usuń programy'' Nie moge go znaleźć :(.
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Sony vegas przestał działać xyrand 1 102 11-07-2016, 18:19
Ostatni post: mateuszszar
  Sony Vegas Pro przestał działać kenobii 4 223 10-09-2016, 13:22
Ostatni post: kenobii
  Sony Vegas Pro 13 przestał działać Nevir 11 1,265 08-27-2016, 20:51
Ostatni post: marcin_open
  Program Vegas Pro przestał działać K4PEL 9 1,093 06-26-2016, 20:21
Ostatni post: mateuszszar
  Sony Vegas przestał działać! LeDJesiu 11 1,369 01-17-2016, 0:02
Ostatni post: salan
  Program Sony Vegas pro przestał działać piotrdy 14 7,792 12-19-2015, 21:19
Ostatni post: mateuszszar

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości