Aktualny czas: 02-09-2012, 10:31
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Vegas vista błąd crc
|
|
02-17-2009, 20:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-17-2009 21:00 przez jarod.)
|
|||
|
|||
|
Vegas vista błąd crc
Padł mi dysk.Cholerna seria barakudy 500 7200.11. Na szczęście nic tam nie mialem bo to nowy dysk.
Teraz mam swój poprzedni dysk w związku z tym ze mam 8 gb ramu zainstalowałem sobie vistę 64 (tak jak poprzednio). Problem jednak powstaje gdy staram się zainstalować vegasa. Błąd crc. Myślałem, że płyta z instalką porysowana czy coś. Ściągnąłem oficjalnego triala i niestety to samo. Błąd CRC MISMATCH Ktoś może miał podobny problem? Dysk zepsuty działał na SATA i wszystko hulało - do dnia gdy przestało ;) Ten obecny dysk to zwykłe ATA i już ani vegas ani after effects zainstalować się nie chce. Może to nie ma związku... a może ma. Może teraz jak instalowałem viste to niedoinstalowałem sterowników jakiś.. Miał ktoś z Was taki przypadek z tą cholerną Vistą i CRC? |
|||
|
02-17-2009, 21:01
|
|||
|
|||
|
RE: Vegas vista błąd crc
Którą wersję Vegasa instalujesz? Pod Vista64 chyba chodzi tylko VegasPro 8.1
|
|||
|
02-17-2009, 21:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-17-2009 21:45 przez jarod.)
|
|||
|
|||
|
RE: Vegas vista błąd crc
Poprzednio udało mi się zainstalować i 32 i 64...
Teraz jakoś nie idzie. Z resztą aplikacje 32 bitowe też powinny działać.(powinny ale to jest windows) Spróbuję pobrać triala 64 ale czarno to widzę:/ Wiele zipów też nie chce się rozpakować (może to ma jakiś związek). Pobrałem winrara i 7zip,nadal nic:/ Kurde... Zainstalowało się. 64 poszło. Nie wyjaśnia to problemu 32 ale już coś robić można. Dzięki za pomoc tomislater :) Z ostatniej chwili :) 32 też się zainstalowała. Pewnie to 64 doinstalowalo jakieś składniki dzięki którym reszta ruszyła. Sony vegas 8.1 leczy VISTĘ! |
|||
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc