Błąd przy wgrywaniu pliku na oś.
#1
Wyskakuje mi takie coś na prawie każdym formacie, czy to avi, hd, czy wmv.

[Obrazek: 2aeni55.png]
Jakie pluginy poinstalować? Powiem, że tak mi się nie działo wcześniej.
Odpowiedz
#2
pokaż screena po wciśnięciu przycisku Details>> - jak na razie z fusów można wróżyć (kodeki?)
[Obrazek: i15.jpg]
Odpowiedz
#3
Proszę:
[Obrazek: 2uhseps.png]
Jakie kodeki mam wgrać?
Odpowiedz
#4
jest jakiś dziwny problem z biblioteką mcmp4plug.dll.

Na anglojęzycznych forach najczęściej od razu odsyłają do działu wsparcia technicznego Sony. Na innym od razu proponują instalację nowszej wersji:

http://forums.creativecow.net/thread/24/893704

z resztą u nas też ;)

http://sonyvegas.info/Temat-problem-z-ot...m-projektu
[Obrazek: i15.jpg]
Odpowiedz
#5
A może jakie masz? Bo jak widać, coś z mcmp4plug.dll jest nie tak. Spróbuj ściągnąć jakąś najnowszą paczkę z kodekami. Np. k-lite codec albo ściągnij najnowszą wersji 9.0c Pro tak jak napisał kolega wyżej.
Nie udzielam odpowiedzi na PW.
Odpowiedz
#6
Z 8.0 jestem emocjonalnie związany, ale jeżeli to ma tak wyglądać, to lepiej kupię 9.0 ;)
Odpowiedz
#7
Najpierw ściągnij wersję TRIAL i zobacz czy pomoże.
Nie udzielam odpowiedzi na PW.
Odpowiedz
#8
w 9.0 mam to samo/.
Odpowiedz
#9
W Pro czy Platinum? Instalowałeś te k-lite codec?
Nie udzielam odpowiedzi na PW.
Odpowiedz
#10
Oba, w każdym to samo. Do tego poinstalowałem k-lite, również to samo.
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Vegas zawiesza się przy importcie pliku audio Bunch 2 909 08-06-2013, 15:42
Ostatni post: Bunch
  błąd przy uruchamianiu Honda 13 4,938 02-18-2011, 11:40
Ostatni post: Honda
  Błąd przy kopiowaniu plików Enigma 22 5,788 10-19-2010, 18:23
Ostatni post: Enigma
  Błąd przy instalacji bartolinni 14 4,368 12-27-2009, 14:19
Ostatni post: bartolinni
  Błąd z jasnośią obrazu przy wrzucaniu filmu na timeline Skigur 5 1,512 04-25-2009, 10:31
Ostatni post: tomislater

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości