Klipy z GOPRO zamulają
#1
Jak w temacie. W SV11 pliki z GoPro chodziły bez zająknięcia. Natomiast w SV13 te same klipy haczą strasznie. Do tego stopnia, że kompletnie nie można nic zobaczyć. Na każdym poziomie - z explorera, na timelinie, w trymerze. Muszę oglądać w jakimś odtwarzaczu żeby wybrać fragmenty do przycięcia. Reszta klipów z lustrzanki, kamer jest ok. Macie pomysł?
Odpowiedz
#2
Musisz czekać na patcha lub skorzystać z tymczasowej opcji wypieprzenia biblioteki - gdzieś w offtopicu chyba wpisywałem.

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#3
Nowa wersja Vegasa niekompatybilna z GoPro3 które jest na rynku tak długo?
Odpowiedz
#4
Nowa wersja - jak każda nowa - ma nowe dziury, na załatanie których trzeba czekać.

Ja kupiłem w końcu trzynastkę (ostatni dzień promocyjnej ceny)... ale póki co może dwa razy odpaliłem na laptopie - z ciekawości.
Dopóki nie będzie jakiejś konkretnej poprawki, nie ma sensu się męczyć. Chyba, że jest się testerem ;) wówczas wskazane, aby wyciskać wszystkie możliwe opcje, i raportować każdą wywałkę programu.
Odpowiedz
#5
Bunch, to nie do końca tak, ta wersja jest zasadniczo kompatybilna, ale oczywiście dali dupy. Do tej pory Vegas potrzebował obsługi ze strony cineforma w takiej czy innej formie, w 13 niby sam obsługuje. Ale coś im się pop... i jest konfilkt. Po prostu jest kucha. Póki co o poprawkach cisza.

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#6
Dziwne, że dopiero po wypuszczeniu na rynek gotowego produktu dostrzegli taki błąd.
Odpowiedz
#7
Minęło już sporo czasu a poprawki dotyczącej pracy SV13 z plikami z GoPro nie widać. Jak sobie radzicie z tym problemem? Bo mnie już cholera bierze za każdym razem gdy muszę odpalać plik z GpPro w mediaplayerze żeby zobaczyć odkąd dokąd przyciąć klip żeby było dobrze.
Odpowiedz



   


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości