Problem Z sony Vegas Pro11 (renderowaniem)
#1
Witam ! nie wiem czy temat juz sie pojawił ale mam dosc nietypowy problem, Mianowicie złożyłem cały film wszystko fajnie lecz gdy odpaliłem projekt to nie wszystkie filmiki sie ładuja są na osi czasu białe a gdy najade na nie sa czarne, i podpowiadam nie chodzi tu o Media File Offline w preferences mam to wyłączone gdy mimo tego zacząłem renderowanie render stawał odrazu po napisach początkowych przy starcie renderu pierwszego filmu. Co ciekawsze nieraz bywa tak ze gdy odpalam projekt filmiki sie załadują lecz gdy odpalam podgląd pokazuje się pierwsza klatka filmiku i tylko ona jest wyświtlana, dźwiek leci dalej i tak nastepny i nastepny . Próbowałem wszystkich sposobów, ale nic nie pomaga ! Serdecznie was proszę o pomoc bardzo zależy mi na moim filmiku !
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem Sony Vegas Pro 11 Z renderowaniem MikeHD 2 244 10-02-2016, 11:34
Ostatni post: groh
  Problem z Sony Vegas, Crashe, Errory Qris 2 635 09-18-2015, 17:11
Ostatni post: Qris
  Problem z Sony Vegas 12 Kacio94 13 3,697 08-28-2015, 22:56
Ostatni post: mateuszszar
  Sony Vegas Pro 11 Problem. Chester_Master 5 1,310 07-22-2015, 11:13
Ostatni post: mateuszszar
  Problem z Sony Vegas Cenkiel 1 560 06-24-2015, 0:25
Ostatni post: mateuszszar
  sony vegas 13, wtyczki bcc i problem z kartą graficzną szczemp 2 1,165 03-21-2015, 14:57
Ostatni post: szczemp

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości