Problem po dodaniu efektu w video preview
#1
Witam,

Jestem nowy na forum szukałem odpowiedzi w szukaj,google i nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.Stworzyłem sobie projekt powiedzmy 20sec po dodaniu efektów podczas próby podglądu strasznie tnie się filmik w zasadzie niemożliwe jest zobaczenie danego efektu w tym projekcie.Jedynym rozwiązaniem jest opcja renderuj i wtedy można zobaczyć jak dane efekt przejście wyszło z tym że to mnie nie satysfakcjonuje ponieważ czasami nie do końca pasuje itd.Laptop jaki posiadam Acer Aspire 5750G i5 geeforce 610M 4GB Ramu może ktoś się spotkał z takim problemem ?
Odpowiedz
#2
Silny komputer, ewentualnie bardzo silny komputer, szybki wydajny dysk, dużo RAM, 64 bitowy system i grafika ze wspomaganiem GPU i być może nie będzie się ciąć po nałożeniu PARU efektów.

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#3
Albo zmiana formatu plików na jakieś bardziej przyjazne obróbce :-)
Odpowiedz
#4
Zmniejsz po prostu jakość podglądu, na dość słabym kompie na najgorszej powinno dać się oglądać. Nie piszesz w jakim formacie są pliki video, więc trudno coś wyrokować...
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z preview na dwóch monitorach. jakubas007 0 147 05-25-2016, 20:17
Ostatni post: jakubas007
  Po dodaniu Mask Generator... VatoxPlay 11 915 12-08-2015, 18:41
Ostatni post: VatoxPlay
  Błąd przy dodaniu czegokolwiek na track video karol1337 1 657 01-20-2014, 9:48
Ostatni post: vm-rexor
  Czarny ekran po dodaniu. DreSSiK 2 1,234 12-12-2011, 22:17
Ostatni post: DreSSiK
  Video Preview on External Monitor Ciekawskodociekliwy 8 1,667 08-08-2011, 22:50
Ostatni post: Piciu
  Video Preview Wielki Problem! damiant1998 2 986 09-16-2010, 15:52
Ostatni post: damiant1998

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości