Aktualny czas: 05-24-2012, 2:53
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
>>Moja kolekcja filmików.<<
|
|
01-25-2010, 11:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-23-2010 9:22 przez Winged4Ever.)
|
|||
|
|||
|
>>Moja kolekcja filmików.<<
Witam. Dopiero nie dawno zauważyłem ten dział, więc moich filmików już się trochę nazbierało. Podam je w kolejności chronologicznej.
1. Solo stunterskie w GTA SA. Robione daaawano dawno temu. Jest to moja pierwsza produkcja, do której się przyłożyłem. Niestety i tak wyszło kiepsko. 2. Frag Movie w TF2. Niestety w tamtych czasach nie posiadałem jeszcze dobrej mychy, więc skille na nim ukazane nie są zajedwabiste. 3. Surf Tutorial. Może brak w nim takowych efektów, jednak w poradnikach chyba bardziej liczy się przejrzystość ;) 4. Coś dla fanów Borderlands'a. 5. Mój pierwszy filmik stunterski z GTA4. 6. Taki mały test umiejętności edycji w SV. I to by było chyba na tyle. Nie są to moje wszystkie filmiki, ale wybrane jako najlepiej zmontowane. Proszę o ocenianie i komentowanie. Wytyczajcie jak najwięcej błędów ;) Z góry thx. |
|||
|
01-25-2010, 15:49
|
|||
|
|||
|
RE: >>Moja kolekcja filmików.<<
4 póki co najlepsze, muzyka mi się podoba i sposób montażu, nie ma jakiś super szybkich akcji, po prostu się wyróżnia na tle innych tego typu produkcji :)
|
|||
|
01-25-2010, 17:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-25-2010 22:22 przez Winged4Ever.)
|
|||
|
|||
|
A możesz powiedziec co ci się nie podoba w tych pierwszych trzech? Na następny raz będę wiedział więcej. Mi nie chodzi tylko o pochwalenie, ale o wytyczenie błędów i krytykowanie.
PS. A ty tomislater masz jakieś filmiki? Jestem ciekawy, bo nie widzę w tym dziale żadnych twoich. Pochwal sie panie administratorze ;p |
|||
|
01-26-2010, 0:02
|
|||
|
|||
|
Mam na swoim profilu YT z tym, że to taki zbiór nie posegregowanych po prostu mnóstwa filmików, czasami robionych po prostu dla siebie, żeby po prostu mieć i sobie przypomnieć jak to kiedyś było :)
|
|||
|
01-26-2010, 11:57
|
|||
|
|||
|
Aha, a nie masz żadnego z takim odjechanym editem, czy coś w tym stylu? Chętnie bym zobaczył.
|
|||
|
01-26-2010, 12:23
|
|||
|
|||
|
Nie mam takich filmów, a teraz nie robię bo mam mnóstwo innych obowiązków na głowie.
|
|||
|
01-26-2010, 12:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-26-2010 12:58 przez ziomix01.)
|
|||
|
|||
|
masz podmianke grafiki w gta ?? Mi sie podoba
o i widze ze w cs tez grasz :P |
|||
|
01-26-2010, 13:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-26-2010 13:19 przez Winged4Ever.)
|
|||
|
|||
|
No też gram. Gram w to i owo ;P Jak masz CSS to możemy się zmierzyć ;) Tylko, że nie teraz bo mam nowego kompa w naprawie. Odnośnie grafiki w GTA to dobrze skonfigurowany ENB Series. Musiałbyś poczytać o tym, bo ja tego używałem daaaawno temu. Mogę powiedzieć, że to ENB strasznie podwyża wymagania GTA. Ja miałem ledwo 40fps.
EDIT: @tomislater - Spoko, tak się tylko pytałem z ciekawości. |
|||
|
02-27-2010, 8:51
|
|||
|
|||
|
Chciałbym wam zaprezentować mój najnowszy filmik, na którym to właśnie miałem tyle problemów:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H4XAmmylSSA[/youtube] Enjoy ;) |
|||
|
02-27-2010, 9:51
|
|||
|
|||
|
Bardzo dobry stunt movie. 9+/10. Dlatego, że czasem przesadzałeś (minimalnie) z blurem. A powiesz może skąd wziąć te kwadraciki podskakujące? ;p
|
|||
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc