Problem z renderingiem
#1
Witam, proszę o pomoc. Nigdy nie miałem problemu z renderingiem aż do dziś. Pokaże na filmach o co dokładnie chodzi.


Tak wygląda projekt od środka.




Natomiast nie wiedzieć czemu wyrenderowany już gorzej.




Próbowałem różnych konfiguracji, na każdej to samo.
[Obrazek: ustawienia_vegas.png]

Gdy usunąłem Pan/Crop to problem się naprawił jednak teraz nie mam tego wykadrowanego nie wiem co lepsze :)
Odpowiedz
#2
A zobacz czy czasem nie masz klatek kluczowych w pancrop z roznymi ustawieniami tego blura...

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#3
Nie na całym klipie jest ta sama wartość blura bez animacji.
Odpowiedz
#4
Kurcze, pamietam, że już gdzieś się pojawiał taki problem ale nie przypomnę sobie linku. Spróbuj dla eksperymentu przekodować ten framgment na który nakładasz pan/crop na inny format.

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#5
No tym sposobem się udało chociaż chciałem by blur rozmazywał trochę kaszetę. No nic nie można mieć wszystkiego. Wielkie dzięki za pomoc.
Odpowiedz
#6
Kaszetę zostawiasz tak jak masz, tylko filmik na który nakładasz przekoduj na co innego, taki efekt był związanych o ile mnie nie myli z jakimś kodekiem.

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Niewidoczne klipy na timeline i problem z renderingiem adventus 0 65 11-15-2016, 1:08
Ostatni post: adventus
  problem z renderingiem w 60fps dla YT przem 6 643 10-18-2015, 13:45
Ostatni post: Just4Smart
  Problem z renderingiem MOV skibek 1 433 05-10-2015, 11:57
Ostatni post: sirCreeper
  Problem z renderingiem sciomenihilscire 8 1,015 04-14-2015, 16:11
Ostatni post: sciomenihilscire
  Problem z renderingiem Scorpion 4 1,083 04-03-2013, 14:05
Ostatni post: Scorpion
  Problem z renderingiem plików AVCHD LadyD 8 2,110 02-02-2013, 18:28
Ostatni post: walerka

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości