Nałożenie maski - migotanie obrazu
#1
Witam,
W związku z tym, że mam zamiar umieścić w moim filmie do szkoły motyw z klonem kolegi, chciałem przetestować wszystko na samym sobie. W tym celu zrobiłem dwa filmy mnie siedzącego przy stole (w jednym po lewej, w drugim po prawej). Filmy były kręcone na statywie, ale nie o to tutaj chodzi. Teraz spróbowałem uzyskać zamierzony efekt dzięki maskom. Wszystko by było pięknie i ładnie, gdyby nie to, że po wykonaniu maski na górnej warstwie, gdy puszczę film to są dwie postacie, ale obrazu migają tzn. raz jeden znika i zaraz się pojawia, a raz drugi i tak w kółko. Czy mógłby mi powiedzieć jak coś takiego naprawić? Z góry dziękuje.
Odpowiedz
#2
Przy tak wyczerpujących szczegółach które podałeś pomoc będzie trudna...

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#3
Nie wiedziałem co może być źródłem tego problemu, więc nie wiedziałem jakie dokładniejsze szczegóły podać i myślałem, że ktoś po prostu napisze co dokładnie mam podać, ale widocznie tak to tutaj nie działa :)
Odpowiedz
#4
Nikt wróżką nie jest. Gdybyś przeczytał regulamin wiedziałbyś jak zadawać pytania. Dołącz jakiś screen cokolwiek pomocnego.
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Migotanie obrazu, co 3 klatka czarna. Kruchy 4 144 08-17-2016, 13:07
Ostatni post: mateuszszar
  Nałożenie filmu na obrazkowe tło Grzegorz 3 530 01-30-2015, 15:55
Ostatni post: mateuszszar
  IS oraz migotanie wibra 2 501 10-21-2014, 12:43
Ostatni post: Pinto
  Drganie i migotanie klatek TheMrKarolus 2 802 04-28-2013, 8:25
Ostatni post: TheMrKarolus
  Nałożenie cząsteczek. m20 6 1,641 08-31-2012, 14:50
Ostatni post: m20

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości