SVP przestał działać
#1
Witam :)
Posiadam SVP 11 build 700 w wersji Trial.
Renderowałem już kilka filmików w HD 1080p. 30p .wmv i wszystko śmigało.
Ostatnio nie mogę zrenderować do końca żadnego filmiku, bo po prostu program się wyłącza, wyskakuje raport o błędach. To samo wyskakuje mi np na mp4.
Dzieje siętak w 720p. i 1080p.
[Obrazek: 307e944412b3cdd7.jpg]

Nie wiem co może być przyczyną. Robiłem już chyba wszystko.
• reinstalacje
• usuwanie rejestru
• uaktualniałem sterowniki karty graficznej
• próbowałem ciąć film na mniejsze części


Parametry komputera:
Samsung R580
Karta graficzna nVidia GeForce GT 330m
Procek: intel core i5 2,40 GHz
RAM: 3GB DDR3
System op. 32 bit.


Proszę o pomoc, ponieważ muszę skończyć ten film.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Jacek Niemc
Odpowiedz
#2
Jak zwykle. Lepiej ściągać gacie przez głowę, zamiast chwilę pomyśleć.
Podstawowej rzeczy Ci się nie chciało... kliknąć w
"Pokaż szczegóły problemu", i odczytać, co jest powodem błędu.
Odpowiedz
#3
I tak nic z tego nie rozumiem. Jakaś pomoc ?

[Obrazek: 611bc3df7981a920.jpg]
Odpowiedz
#4
Zdaje się, że to błąd/brak MVC++? .NET?
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Sony vegas przestał działać xyrand 1 104 11-07-2016, 18:19
Ostatni post: mateuszszar
  Sony Vegas Pro przestał działać kenobii 4 224 10-09-2016, 13:22
Ostatni post: kenobii
  Sony Vegas Pro 13 przestał działać Nevir 11 1,277 08-27-2016, 20:51
Ostatni post: marcin_open
  Program Vegas Pro przestał działać K4PEL 9 1,102 06-26-2016, 20:21
Ostatni post: mateuszszar
  Sony Vegas przestał działać! LeDJesiu 11 1,386 01-17-2016, 0:02
Ostatni post: salan
  Program Sony Vegas pro przestał działać piotrdy 14 7,816 12-19-2015, 21:19
Ostatni post: mateuszszar

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości