Renderuje ok 30 min i przestaje
#1
Witam, otóż gdy renderuje film w sony vegas 10, program zrenderował mi do ok 93% i przestaje.. tzn czas leci jakby sie renderowało normalnie, nie wyskakuje żaden błąd a pasek nie rusza sie. O co moze chodzic ? prosze o pomoc ! Renderuje w HDV 720p,30 i w formacie .wmv

pozdrawiam
Odpowiedz
#2
Kup szklaną kulę, albo wywróż z fusów co za przyczyna.

też pozdrawiam
Odpowiedz
#3
Przyczyna leży w głowie inżynierów z SCS. Tam trzeba szukać. Tutejsi "spece" tobie nie pomogą, chyba, że chcesz dostać wiązkę typu "złodziej" , "zainstaluj legala" itd. , to pytaj dalej. Wyżej masz przykład fachowej rady. Nawet kolego "Walerka" jakby pytający podał szczegóły, to i tak mu nie pomożesz, bo problemem jest zawsze to samo - SV i SCS. Miałem kolego podobny problem i nie wiem czy pomoże, ale montowałem czasami z odznaczoną opcją "quantize to frame" , kiedy ją zaznaczyłem wtedy renderował mi dobrze i bez zatrzymań (oczywiście wszystkie cięcia powinny być z tą opcją zaznaczoną, nie wiem czy w gotowym projekcie samo zaznaczenie coś da , ale możesz zaznaczyć i powtórzyć cięcia w miejscach gdzie się zatrzymuje). Druga sprawa, że jednocześnie zmieniłem platformę na Win8 i zrobiłem cały slub bez problemów z renderem. Nie wiem co pomogło, zaznaczenie "quantize" czy win8 , ale teraz renderuje mi bez zwiech, tyle, że teraz po naciśnięciu CTRL myszka spieprza mi w lewy górny róg. Dziwne, ale prawdziwe, możliwe tylko w wykonaniu SCS. Tyle z moich obserwacji.
Odpowiedz



   


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości