Problem przy Instalacji .
#1
Witam . Chce się trochę pobawić programem Sony Vegas 10 . Przy instalacji wyskakuje mi , że mam się upewnić czy jestem podlączony do Internetu . Jeżeli ktoś wie jak rozwiązać ten problem proszę napisać . Z góry dziękuje .
Odpowiedz
#2
W którym momencie Ci wyskakuje ten komunikat, zrób zrzut ekranu. Vegas generalnie nie potrzebuje dostępu do Internetu. Może korzystać, ale nie musi.

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#3
Proszę o szybką odpowiedź . http://speedy.sh/M87vK/bez-tytulu.JPG

F5 ;c

Odpowie ktoś ? . Pilne
Odpowiedz
#4
Ja odpowiem, najpierw trzeba czytać jakie są wymagania co do instalacji programu, a potem instalować. Nie wróżę ci długiej przygody z programem po takim pytaniu, albo inaczej, zaraz zaczniesz strasznie dupę zawracać pytaniami w rodzaju jak włączyć program? Odpowiedź jest prosta na twoje pytanie , brak net framework w systemie
Ps. Dobry nick bo kpiną jest zadawanie takich pytań
Odpowiedz
#5
Tak jak mówi Mateusz - zainstaluj najpierw wszelkie niezbędne składniki. Na obrazku widać, że nie masz nawet Windowsa zaktywowanego, do tego instalujesz dosyć starą wersję a za chwilę będą pytania czemu mi nie działa to czy tamto.

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#6
Mam wszystko zainstalowane co potrzeba do Sony Vegas 10 . Więc nie wiem w czym tkwi problem .
Odpowiedz
#7
Z obrazka wynika, że instalator chce dociągnąć .NET 3.0
Odpowiedz
#8
... z czego wynika, że nie masz wszystkiego co potrzeba, prawdopodobnie C++ Redistributable też.

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#9
Problem rozwiązany . Najprawdopodobniej ściągłem Vegasa z błędami . A ściągłem z strony producenta i działa . Temat do zamknięcia i dziękuje wszystkim którzy starali nie pomóc w jakikolwiek sposób .
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Błąd przy instalacji - Sony vegas 11 patryk2828 0 1,024 08-06-2013, 15:51
Ostatni post: patryk2828
  Problem przy instalacji SV Pro 8.0 Zeros 4 944 09-13-2012, 0:03
Ostatni post: Zeros
  Błąd przy instalacji Eryk 1 617 01-16-2012, 17:51
Ostatni post: krisit
  Błąd przy instalacji koreko 1 669 04-14-2011, 19:51
Ostatni post: robi1968
  Problem przy instalacji "Sony NGen Tool" nelek123 1 850 12-12-2010, 1:29
Ostatni post: tomislater

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości