Vegas wylacza sie po nalozeniu new blue
#1
Czesc. Mam problem, mianowicie, zaczalem projekt, wszystko bylo okej do pewnego momentu, po prostu zapisalem projekt a po ponownym wczytaniu, nie moglem nalozyc efektu z new blue - tyczy sie to tylko new blue - co sie dzieje ? Wyskakuje mi komunikat, ze sony vegas przestal dzialas i musi zostac wylaczony. Nie mam pojecia co dzieje sie z moim laptopem ostatnimi czasy, ale mialem podobny problem niedawno i tez o nim pisalem, poradzono mi, zebym niezwlocznie zrobil format, wiec tak tez zrobilem, ale problemy znow sie zaczynaja. Nie wiem, czy to wersja 10 jest jakas malo stabilna, albo cos mam nie tak z laptopem ? Problem ten nie pojawia sie przy nakladaniu innych efektow - wiem, ze to moze wina tylko samego New blue, cos po prostu sie nie wczytuje i nastepuje crash programu, ale juz od formatu dzieja sie dziwne rzeczy, tj. przy zapisywaniu projektu czasami wyskakuje jakis komunikat, ze cos nie wlasciwie sie zapisalo (dokladnie nie pamietam, bo teraz to sie nie zdarza), a po ponownym uruchomieniu wszystko bylo okej.

Moj sony to Sony Vegas 10.0e 64 bit
Prosze o porady, poniewaz mam teraz na glowie projekt, a nie chcial bym go znowu stracic.
Odpowiedz
#2
Generalnie to zainteresuj się stanem swojego dysku twardego i zrób backup jakby co. Potem przetestuj pamięci.

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#3
Zrobilem screena bledu, ktory wyskakuje po nalozeniu new blue, moze to podsunie wam jakis pomysl.

[Obrazek: k3lr8y.jpg]
Odpowiedz
#4
Nie działa, to do producenta trzeba się zgłosić.
Odpowiedz



   


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości