Problem instalacja..
#1
No więc tak, mam problem z instalacją sony vegas.
[Obrazek: 24246655593938063103.jpg]

Po odinstalowaniu NET.Famerwork 2.0 i chciałem zainstalować 3.0 mam takie coś :
STAN: Ponowne nawiązywanie połączenia z serwerem (próba 1 z 5) Dochodzi o 5 i kapa

Czekam na pomoc ;/
Odpowiedz
#2
(05-13-2012, 19:58)PoProstuJarek napisał(a):  No więc tak, mam problem z instalacją sony vegas.
[Obrazek: 24246655593938063103.jpg]

Po odinstalowaniu NET.Famerwork 2.0 i chciałem zainstalować 3.0 mam takie coś :
STAN: Ponowne nawiązywanie połączenia z serwerem (próba 1 z 5) Dochodzi o 5 i kapa

Czekam na pomoc ;/
hej nie wiem dokladnie co jest grane ale kiedyś miałem podobny problem rozwiązałem go tak,założyłem nowe konto na kompie z prawami administratora i z tego konta zainstalowałem program,potem konto z kasowałem i wszystko pieknie działa do dziś
Odpowiedz
#3
Okej spróbuję ; )
@To samo.
Odpowiedz
#4
(05-13-2012, 20:06)PoProstuJarek napisał(a):  Okej spróbuję ; )
@To samo.

spróbuj na nowo zainstalować NET.Famerwork 2.0
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z instalacją willianrshl 3 396 01-04-2016, 18:29
Ostatni post: mateuszszar
  Problem z instalacją Magic Bullet Looks Scorpion 2 1,133 02-11-2013, 18:03
Ostatni post: Scorpion
  Problem z instalacją bartek_jwno 3 1,058 11-23-2012, 19:14
Ostatni post: tomislater
  Problem z Instalacją :( Daniel0s 4 2,091 05-16-2012, 19:21
Ostatni post: efix
  instalacja problem ozli 1 723 08-31-2011, 13:50
Ostatni post: vm-rexor
  Problem z instalacją Sony Vegas 10 production suite Cuma 0 1,070 04-09-2011, 21:32
Ostatni post: Cuma

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości