.avi dzwiek jest obrazu nie ma :(
#1
Witam mam pewien problem... zapisuje projekt Sony Vegas Pro w formacie .avi HD i tu moj problem wszystko się ładnie renderuje az w koncu patrze a tu tylko dzwięk a brak obrazu! Mam K-Lite codec pack otwieram film Windows Media Player ( próbowałem KMPlayer'em i Media Player Classic ale i tak sie nie odtwarza) Prosze o szybka pomoc jestem nowicjuszem wiec prosze nie mowic jezykiem robotów ( xD )
Odpowiedz
#2
A masz zaznaczona opcje Inlcude Video? Z pewnoscia nie!
Odpowiedz
#3
a gdzie mam mieć to zaznaczone????????
Odpowiedz
#4
w opcjach renderingu
Odpowiedz
#5
mozecie pokazac na screenie? bo jakos nie widze
Odpowiedz
#6
Prosze bardzo!


Załączone pliki Miniatury
   
Odpowiedz
#7
Dziekuje bardzo!
Odpowiedz
#8
nie ma tego w SONY VEGAS PRO 11
Odpowiedz
#9
A myslisz ze zrzut zrobilem z Adobe Premiere?!!!!! Oczywiscie ze jest. Pytanie co ustawiasz i jak, bo w twoim pierwszym poscie NIC NIE PODALES. Wiec na domyslach daleko nie zajedziemy!!!!
Odpowiedz
#10
Jeśli nie wiesz gdzie to znaleźć, odpal plik pomocy [F1] i wpisz "include video"
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Sam dźwięk bez obrazu Gurlox 1 729 02-28-2014, 23:04
Ostatni post: mateuszszar
  Brak obrazu, sam dźwięk. michal337 8 3,948 08-21-2012, 15:01
Ostatni post: mateuszszar
  po randeringu mp4 do avi jest sam dźwięk Dzdzownica Dzim 5 1,506 12-03-2011, 16:59
Ostatni post: Dzdzownica Dzim

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości