OGROMNY problem z renderowaniem pliku prosze o pomoc ;(
#1
Mój projekt ma ponad 5min, składa się z filmików o wadze ok. 50-60 mb i mam problem z zamienieniem go na plik wmv (czas skacze do ponad 2 godz a ciagle jest 0 % ) Jakie ustawienia dać dokładnie żeby wszystko było ok ?:( prosze o pomoc :(
Odpowiedz
#2
To może podaj jakieś dane dotyczące projektu? Rozdzielczość czy coś, jakie posiadasz kodeki na kompie... Zakładam, że przejrzałeś tematy w tym dziale na temat renderowania? Zapewne się mylę.
Nie udzielam odpowiedzi na PW.
Odpowiedz
#3
K litle kodeck pack, probowałem zreinderować plik i na avi i na wmv i przy każdych nawet najgorszych ustawieniach jest tak samo :(
Odpowiedz
#4
(11-19-2009, 14:30)kopernik4128 napisał(a):  K litle kodeck pack
To nie jest kodek tylko cała paczka kodeków. Spróbuj wybrać z dostępnych kodeków przy renderowaniu kodek XVID i nim wyrenderować. Póki co zostawiając w spokoju kodeki Audio, aby zobaczyć gdzie leży błąd. Mi kiedyś nie renderowało ponieważ wybierałem złą opcję kodeka audio, a video dobrą. I musiałem trochę poszperać, aby dojść co jest nie tak. Podaj swoje jakieś przemyślenia, więcej informacji, bo napisanie NIE DZIAŁA MI wcale nam nie pomaga, ani Tobie też.
Nie udzielam odpowiedzi na PW.
Odpowiedz
#5
Ale jak wybiera sie te kodeki? jestem poczatkujacy, wczesniej juz reinderowałem pliki i wszystko było ok ...
http://zapodaj.net/340974eb4f21.bmp.html
http://zapodaj.net/840486cab325.bmp.html
mam takie ustawienia...
Odpowiedz
#6
(11-19-2009, 15:03)kopernik4128 napisał(a):  Ale jak wybiera sie te kodeki?
:) Wiem, że jesteś początkujący ale nie zwalnia Cię to od czytania innych tematów na forum? Chociażby w podpiętym temacie tutaj masz wytłumaczone obrazkowo co i jak... To co Ty pokazałeś to tylko takie Template projektu, główne ustawienia.
Nie udzielam odpowiedzi na PW.
Odpowiedz
#7
robiłem tak jak w instrukcji i nie działa...
Odpowiedz



   


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości