Aktualny czas: 05-23-2012, 13:43
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Finał DMP na żużlu
|
|
10-09-2011, 21:48
|
|||
|
|||
|
Finał DMP na żużlu
Coś takiego co ma niby przypominać reportaż. Mecz finałowy, Falubaz Zielona Góra - Unia Leszno. Oglądamy i robimy co chcemy ;) |
|||
|
10-10-2011, 14:59
|
|||
|
|||
|
RE: Finał DMP na żużlu
Brakuje mi trochę jakiś ujęć z samych wyścigów, ale może nie taki był zamiar.
Swoją drogą pogratulować Falubazowi majstra, bo na Rybnik na szczycie się chyba w tym życiu nie doczekam :( |
|||
|
12-10-2011, 8:01
|
|||
|
|||
|
materiał nagrany panasonikiem ag hmc 151 720/50p i zmontowany w sony vegas 10 http://www.youtube.com/watch?v=LMOd74gMWk8
|
|||
|
12-22-2011, 17:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-22-2011 23:42 przez electro.)
|
|||
|
|||
|
Co pierwszego filmu to jeśli jesteś autorem nagrań i montażu to gratuluję, gdyż produkcja przypomina mi krótkie reportaże na Canal+ emitowane przed meczami piłkarskimi. Jeszcze tylko dodać do tych materiałów zabawny, merytoryczny głos lektora i będzie reportażysko pełną gębą.
Troszkę nie podobają mi się te napisy, Biała czcionka na tym fajnym materiale wygląda dość amatorsko. Co do drugiego filmu nie wiem co ma wspólnego z pierwszym ale zahacza o pro. Całkiem dobry warsztat. Natomiast sam materiał jest dla mnie nieciekawy. Oto bowiem przez ponad 2 minuty jakiś człowiek pomyka na motocyklu i za bardzo nic się nie dzieje. Takie lanie wody trochę. |
|||
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc