Aktualny czas: 05-23-2012, 2:14
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Vegas Movie Studio HD Platinum Visual Effects Suite
|
|
09-19-2011, 21:37
|
|||
|
|||
|
Vegas Movie Studio HD Platinum Visual Effects Suite
Sony zaczął sprzedawać Studio 11 w budlu z HitFilm Standard. Całość około 200 dolarów. Generalnie dobry deal, samo HitFilm kosztuje ok. 150 dolarów.
http://www.sonycreativesoftware.com/moviestudioves |
|||
|
09-20-2011, 10:55
|
|||
|
|||
|
RE: Vegas Movie Studio HD Platinum Visual Effects Suite
Jaki jest sens tego zestawu? Przecież HitFilm to konkurencja.
|
|||
|
09-20-2011, 10:58
|
|||
|
|||
|
A miałeś to w ręce? Może najnowsza wersja jest mniej "mułowata". Do efektów megafajne, ale do montażu daj spokój. FilmFX od dawna proponowali "w zestawie" właśnie Vegasa, myslę, że sie teraz dogadali i wg mnie t bardzo opłacalny zakup dla wszystkich co chcą legalnie robić strzelaniny, wybuchy, starłorsy i inne takie. 200 dolców kosztuje ten zestaw, sam HitFilm 150. Więc w bundlu jakby nie było się opłaca.
|
|||
|
09-20-2011, 11:12
|
|||
|
|||
|
Nie miałem w rękach, opieram się tylko na opisie. Jeśli ten mułowaty soft nadaje się tylko do efektów, to powinni pójść drogą Borisa.
|
|||
|
09-20-2011, 11:58
|
|||
|
|||
|
Może ta nowa wersja jest OK, nie sprawdzałem. Stare było superfajowe, ale oparte na MacromediaDirector plus wlasne biblioteki. Najpierw to się nazywało AlamDV, potem zmieniali nazwę i rozbijali na moduły "effect studio" itp. a teraz zrobili z tego HitFilm. Być może jest przepisane od nowa i chodzi dobrze. Całkiem fajne kluczowanie w tej klasie cenowej (z usuwaniem greenspila), dzisiatki narzędzi do wszelkich strzleanek itd.
W klasie home niezłe, ale jakbym miał zainwestować, to raczej mimo wszystko after effects, który jednak jest jakims tan standardem jeśli chodzi o wymianę danych. |
|||
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Vegas Movie Studio HD 11 | tomislater | 0 | 380 |
08-31-2011 18:32 Ostatni post: tomislater |
|
| Premiera: Sony Vegas MovieStudio HD Platinum 11 | efix | 5 | 549 |
06-09-2011 12:38 Ostatni post: Cuma |
|
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz