time lapse odstęp między zdjęciami
#1
Witam, mam takie pytanie czy w zapisanym projekcie można zmienić długość zdjęć bez konieczności wrzucania ich po raz kolejny? pracuję na SV 8 ustawiłem zbyt długi czas a zdjęć jest blisko 1600
Odpowiedz
#2
A w czym problem wrzucić je jeszcze raz ze zmienionym czasem trwania?
Odpowiedz
#3
jest to dość uciążliwe z tego względu, że vegas nie ładuje wszystkich zdjęć w odpowiedniej kolejności i trzeba ustawiać je samemu a jest ich sporo
Odpowiedz
#4
A nie prościej zmienić odpowiednio nazwy plików?

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#5
1. PPM -> Rozmieść ikony według -> Zmodyfikowany
2. Zaznacz wszystkie pliki (CTRL+A)
3. PPM -> Zmień nazwę
4. Napisz na klawiaturze jakąś frazę, np. "a" i naciśnij enter
5. Efektem będzie podpisanie każdego zdjęcia "a(1)", "a(2)",..., "a(1600)"
6. Właduj pliki do Vegasa, powinno być dobrze
(instrukcja dla Windowsa...)
Odpowiedz
#6
Nie będzie dobrze. Ze względu na osób kodowania znaków i sortowanie pliki zawsze powinny być nazywane nie plik1.. plik 1000 tylko plik0001, plik0002... plik 1000

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  SV pro 13 Time lapse Sonicgala 3 540 03-11-2015, 15:19
Ostatni post: mateuszszar
  Aplikacja do time-lapse z kamery IP pawrys 3 1,041 05-19-2014, 17:19
Ostatni post: Piciu
  time lapse w SV 12 deszczowypies 8 1,766 08-01-2013, 23:00
Ostatni post: deszczowypies
  Jak uzyskać taki efekt przejść między zdjęciami alexdavibe 3 2,305 12-29-2012, 1:29
Ostatni post: nozownik0
  Time lapse skibek 17 4,577 07-26-2012, 15:31
Ostatni post: Pinto
  problem ze zdjeciami w filmie - czarne boki trollsky 9 2,279 04-25-2012, 21:44
Ostatni post: mateuszszar

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości