Aktualny czas: 05-23-2012, 0:49
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
O stworzonym systemie i żyjących programach
|
|
07-05-2011, 13:56
|
|||
|
|||
|
O stworzonym systemie i żyjących programach
|
|||
|
07-05-2011, 22:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-05-2011 23:02 przez Bunch.)
|
|||
|
|||
|
RE: O stworzonym systemie i żyjących programach
Mi się bardzo podoba idea.
Wartościowe filmy w stylu "Kooyanisquatsi". Brawo za ilość pracy włożonej w pozyskiwanie materiałów i montaż. Bardzo podobały mi się niektóre teksty wstawiane w odpowiednich momentach. Ten z "komarem" na tle "czołgu" był niesamowity! Coś wspaniałego. |
|||
|
07-06-2011, 17:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-06-2011 17:59 przez kkk.)
|
|||
|
|||
|
Powiem tak, na szybkiego robiony. Pomysł i natychmiastowa realizacja:)
Tak się składa że nie raz spotkałem się ze scenami z filmu "Kooyanisquatsi" i mi się zajebiście podobały! Nigdy nie spotkałem się z tym filmem do dzisiaj, na szybko przeglądnąłem poczytałem cóż to jest za film, i mogę powiedzieć że właśnie tego szukałem;) Cała "The Qatsi Trilogy" jest zapewne konkretna. Przy okazji natrafiłem jeszcze na "Baraka (1992)" z tego co widzę to też podobne klimaty. Znasz może jakieś podobne filmy do Kooyanisquatsi? Pomijając planet earth, home Dziękówa! |
|||
|
07-06-2011, 21:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-07-2011 22:06 przez Bunch.)
|
|||
|
|||
|
No, wymieniłeś właśnie te tytuły, które chciałem Ci polecić.
Do tego jeszcze może dojśc "Earth: The Biography". I cała masa filmów z cyklu "Zeitgeist". Znasz? Już o nieco innej tematyce też są produkcje, jak "Czekając na Supermana". Dotykające problemu globalnego ocieplenia i tak dalej. A oprócz tego cała masa filmów o religii z punktu widzenia ateisty. Posiadam dużo takich filmów. Tak zwany "rare stuff" w slangu internautów. Jeszcze jedno. Podzielisz się muzyką z tej produkcji: O stworzonym systemie i żyjących programach cz. 2/3 Tak czy nie? |
|||
|
07-08-2011, 23:12
|
|||
|
|||
|
Ha-ha-ha. Macie swoje "regułki" wciskane pod filmami jakoby ktoś coś "zezwalał"....
Wszystkie filmy usunięto. |
|||
|
03-13-2012, 17:51
|
|||
|
|||
|
No niestety sobie nie obejrzymy. Czy nie lepiej wyrzucić w takim razie temat do kosza?
|
|||
|
03-13-2012, 18:13
|
|||
|
|||
|
Widać, że w produkcji filmowej sam pomysł to nie wszystkiego i kolejny kolega zmierzył się z twardą rzeczywistością....
|
|||
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc