Problem z efektami NewBlue
#1
Za każdym razem(nawet po formacie z modyfikowanego winxp na zwykły-obecnie go mam) gdy klikam na jakikolwiek zainstalowany efekt NewBlue to wyskakuje mi taki błąd

[Obrazek: vegas.png]

Kod:
Extra Information
   File:                C:\Documents and Settings\Filip\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Sony\Vegas Pro\10.0\dx_video_grovel_x86.log
   File:                C:\Documents and Settings\Filip\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Sony\Vegas Pro\10.0\svfx_video_grovel_x86.log
   File:                C:\Documents and Settings\Filip\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Sony\Vegas Pro\10.0\svfx_Ofx1_1_plugin_x86-'com.sonycreativesoftware_Filters.Stereoscopic3DAdjust' (0, Multiple Contexts).log
   File:                C:\Documents and Settings\Filip\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Sony\Vegas Pro\10.0\svfx_Ofx1_1_plugin_x86-'com.sonycreativesoftware_Filters.Stereoscopic3DAdjust' (0, Filter).log
   File:                C:\Documents and Settings\Filip\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Sony\Vegas Pro\10.0\dx_grovel_x86.log
   File:                C:\Documents and Settings\Filip\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Sony\Vegas Pro\10.0\vst_grovel.log

Problem Description
   Application Name:    Vegas Pro
   Application Version: Version 10.0a (Build 387)
   Problem:             Unmanaged Exception (0xc000001d)
   Fault Module:        D:\Programy\Sony Vegas 10.0a\NewBlueFX\3D Explosions for Windows\D3DExplosions.dll
   Fault Address:       0x1777701C
   Fault Offset:        0x0030701C

Fault Process Details
   Process Path:        D:\Programy\Sony Vegas 10.0a\vegas100.exe
   Process Version:     Version 10.0a (Build 387)
   Process Description: Vegas Pro
   Process Image Date:  2010-10-05 (Tue Oct 05) 11:43:54

i wywala mi vegasa...
Windows Image ustawiony na ręczny/włączony, wiec to odpada
I prosze o pomoc bo praktycznie nic nie moge zrobic w tym vegasie...
Odpowiedz
#2
Zaktualizuje Vegasa, to raz, zaktualizuj NewBlue, to dwa, jeżeli NewBlue wywalają Vegasa to czy nie uważasz, że jest to problem NewBlue i wypadało by do nich napisać i poprosić o support?

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#3
Jak mam zaktualizowac newblue.. ? Jak ciagle jest ta sama wersja ?
Odpowiedz
#4
mam podobnie z magicbullet ;/ ale znalazlem działającą wersje
Odpowiedz
#5
magicbullet mi dziala..

zrobie znow format kompa i zainstaluje zmodyfikowanego
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z pluginem NewBlue Hezo 1 127 09-15-2016, 10:44
Ostatni post: Gelqone
  problem z newblue titler pro i sv12 pro przem 6 1,187 03-03-2014, 22:45
Ostatni post: mateuszszar
  NewBlue Titler Pro 2 - Problem kondi1777 2 1,033 06-19-2013, 1:57
Ostatni post: mateuszszar
  Problem z NewBlue Titler Kacio94 2 1,088 10-29-2012, 8:33
Ostatni post: efix
  Dziwny problem z efektami lawenda70 7 1,665 04-15-2012, 18:31
Ostatni post: anmedia
  NewBlue, Sony Vegas 8.0b PROBLEM st4 16 4,664 08-05-2010, 11:57
Ostatni post: Bunch

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości