problem z zapisem do ac3
#1
Mam taki problem gdy próbuję w sv10 wyrenderować klip mpeg2,do avi tak aby dżwięk był w formacie AC3 wywala mi błąd- [Obrazek: blondq.png][/URL]

Uploaded with ImageShack.us
mam zainstalowane ac3filter16_3b, ffdshow, quicktime7,69,czy może to być wina gryzienia się kodeków? wiecie co na to poradzić? jak będą potrzebne dla rozjaśnienia sytuacji jakieś screeny, to napiszcie jakie bo nie wiem co w tej sytuacji jest istotne
https://www.youtube.com/channel/UC5FWIml...NU541SIHHg
Canon eos 600d
Nikon d7200 
Trochę szkła i innych zabawek

Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z zapisem berux 2 220 05-08-2016, 20:13
Ostatni post: mateuszszar
  Problem z obróbką i zapisem mikagosz 2 924 12-19-2012, 9:09
Ostatni post: mikagosz
  Problem z zapisem w formacie mp3 Pytajnik 2 1,568 04-01-2012, 12:36
Ostatni post: Pytajnik
  Problem z zapisem... (Sony Vegas Pro 10) Mustang21 5 4,334 01-11-2012, 22:03
Ostatni post: mateuszszar
  problem z zapisem maly654 1 671 06-27-2011, 19:43
Ostatni post: Karmel
  Problem z zapisem filmu usiek 3 1,383 03-15-2011, 23:19
Ostatni post: Piciu

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości