SV nie wlacza sie...
#1
Witam.
Wybulilem troche kasy za uzywanego SV, ale po instalacji i kliknieciu na ikonke nic sie nie dzieje.

Sciagalem tez triale i tak samo.

Jakies pomysly?

PC jest bardzo dobry wiec to na pewno nie tego wina ze za slaby komputer.

Thx.
Odpowiedz
#2
A czy go zainstalowałeś kompletnie i bezproblemowo? Może jest niekompletny.
Odpowiedz
#3
Był taki problem. Zainstaluj .NET
Odpowiedz
#4
Wszystko jest poinstalowane, mam nadzieje ze kompletnie.
Mam kilka Frameworkow, potrzba jakis konkretny ?
Odpowiedz
#5
A może byś kuźwa zajrzał do dokumentacji programu zamiast zawracać dupę? Jakieś minimum przyzwoitości warto zachować zanim będziesz marnował czas innych.

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#6
A moze bys poszedl do szkoly i zaczal czytac jaki to jest dzial ?

Dział dla wszystkich nowych użytkowników. >>>Pytacie tutaj do woli i tylko tutaj.<<< Jeżeli moderator uzna, iż wątek jest właściwy przeniesie go do odpowiedniego działu.

QT i NET sa poinstalowane takie jak w specyfikacji.
Odpowiedz
#7
Pytanie o to jaki framework jest potrzebny - a to wynika z dokumentacji programu - nie kwalifikowało się nawet do działu newbies.
Przyczyn nie działania może być wiele, od syfu w rejestrach, przez błąd we frameworku po burdel w systemie i wirusa.
Nawet geniuszu nie napisałeś co masz za system, jaką dokładnie wersję Vegas, więc nie chrzań mi o kończeniu szkoły, bo skończyłem ją już dosyć dawno temu.

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#8
XP
SV Pro 10
Syfu nie ma i virusow tez nie.
Odpowiedz
#9
C++ Redistrubitable poinstalowane? Na pewno instalujesz wersję 32 bitową?
Próbowałeś usunąć framework całkowicie i zainstalować od nowa? Serwis Packi do wszystkie masz?

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#10
Wszysko jest, Framework przeinstalowalem i nic... Na pewno 32 bit instaluje.

To co zaintalowane
Odpowiedz



   


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości