Jak zrobić takie intro?
#1
Jak zrobić takie intro jak tutaj? na samym początku, żeby litery się tak fajnie pojawiały?

Odpowiedz
#2
Nie rozumiem,chodzi o pojawienie się logo spryciarze.pl czy to potem ?
Odpowiedz
#3
to potem
Odpowiedz
#4
Jest to program do edycji napisów. Ale za cholerę nie mogę sobie nazwy przypomnieć. Wpisywało się dowolny tekst, następnie efekt pojawienia się napisu i się zapisywało... ale za pełną wersję chyba się płaciło.
Odpowiedz
#5
ten program to Anim FX :)
Odpowiedz
#6
Może i się płaci .. ;p a jestem ciekaw ile osób na forum ma oryginalnego Vegasa ;d
Odpowiedz
#7
Paru ma :)

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Jak zrobić takie przejścia ? zixxs 10 1,693 05-05-2015, 22:42
Ostatni post: marcinb9987
  Jak takie animacje zrobić? Kacper3100 24 2,155 04-29-2015, 14:18
Ostatni post: Kacper3100
  Jak zrobić takie przejście ? MikeM 3 1,132 06-12-2014, 18:57
Ostatni post: MikeM
  jak zrobić takie rozmazanie podczas zbliżenia w sV bart13 0 860 09-24-2013, 20:58
Ostatni post: bart13
  Jak zrobić intro z logo takie jak tu: BullecikPL 3 1,281 03-30-2013, 23:30
Ostatni post: mateuszszar
  Intro(płomienie, iskry) jak zrobić? Z przykładem SpotterJacob 7 1,905 03-27-2013, 19:43
Ostatni post: marcinb9987

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości