SV laguje się podczas ustawiania renderowania
#1
Witam.
Chcę sobie zmienić ustawienie renderowania.
Wybieram SONY AVC daję defualt i kliknę Custon i chcę sobie zmienić to SV się laguje. Komputer działa a SV stoi... Mogę prosić o pomoc?
Odpowiedz
#2
SV stoi cały czas?
Odpowiedz
#3
(05-20-2011, 9:12)hang napisał(a):  Witam.
Chcę sobie zmienić ustawienie renderowania.
Wybieram SONY AVC daję defualt i kliknę Custon i chcę sobie zmienić to SV się laguje. Komputer działa a SV stoi... Mogę prosić o pomoc?

U mnie jest podobnie, tylko zwiecha trwa jakieś 15 sekund i potem już śmiga normalnie.
Odpowiedz
#4
(05-20-2011, 14:54)Art-BI napisał(a):  zwiecha trwa jakieś 15 sekund i potem już śmiga normalnie.

U mnie tak samo, ale u hanga widocznie cały czas stoi, bo inaczej przeciez nie pisałby o tym :)
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wyłączenie okna podglądu podczas renderowania lukcio28 3 133 10-29-2016, 20:41
Ostatni post: sirCreeper
  Preview filmu z GoPro laguje Czochu 1 639 08-06-2014, 23:31
Ostatni post: Bunch
  Problem podczas renderowania Badalabandalad 0 577 06-23-2014, 23:44
Ostatni post: Badalabandalad
  Podczas renderowania cenzura się wyostrza. Hieu 7 1,554 12-12-2013, 18:28
Ostatni post: mateuszszar
  Długie zacinki podczas renderowania rlz 3 918 10-14-2013, 23:10
Ostatni post: mateuszszar
  Komputer wyłącza się podczas renderowania bart13 4 1,789 08-23-2013, 14:31
Ostatni post: neolatowicz

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości