Jak renderować by była dobra jakość i mało zajmuje
#1
tak jak piszę w temacie proszę o porady i jak ustawić plska
Odpowiedz
#2
http://tidzu.pl/2010/12/jak-renderowac-f...internetu/
^ Domyślam się, że o to Ci chodzi.
Odpowiedz
#3
(05-07-2011, 22:05)danelo1123 napisał(a):  tak jak piszę w temacie proszę o porady i jak ustawić plska

Renderuj do formatu WMV.
[Obrazek: n13.gif]
Odpowiedz
#4
Ja nie renderuję do WMV bo wydaje mi się, że to zrypie jakość, ale pewny nie jestem...
Odpowiedz
#5
(05-10-2011, 9:04)Piciu napisał(a):  Ja nie renderuję do WMV bo wydaje mi się, że to zrypie jakość, ale pewny nie jestem...
HM? tam ustawiasz łatwiutko i nic nie psuje człowieku zajebiście się renderuje ;]
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  3 minutowy filmik zajmuje 23gb. kiciorek1036 10 2,810 01-29-2015, 11:58
Ostatni post: mateuszszar
  Mało opcji marcin_open 3 1,185 11-17-2012, 1:10
Ostatni post: efix
  jak renderowac sv z kamery HDR-CX190 (dobra jakość)) adamos 6 1,418 09-08-2012, 10:57
Ostatni post: efix
  Wolne renderowanie, mało przydzielonego ramu. Popielniczka 7 2,600 11-06-2011, 1:17
Ostatni post: groh
  Magic Bullet looks za mało pamięci podczas renderowania Zand 2 1,473 11-01-2011, 17:25
Ostatni post: Zand
  Dobra jakość mermi 7 2,167 01-03-2011, 20:08
Ostatni post: efix

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości