problem z Sony Vegas 8.0
#1
Ostatnio po próbie włączenia SV8 podczas ładowania pojawia się komunikat "Initializing Audio Engine" a potem program się zacina.
Próbowałem reinstall i nic nie pomogło. Co z tym jest ?
Odpowiedz
#2
Z tego co przeczytałem na angielskim forum to jeżeli posiadasz Corela to właśnie on instaluje pluginy i kodeki DX. Odinstaluj Corela a potem reinstall Vegasa.

Widocznie jest to wina jakiegoś pluginu :)
Odpowiedz
#3
Nie posiadam Corela
Z SV9SPlatinium było tak samo tylko, że zacinało się w bodajże Direct loading

Superowo, przez jakiś tydzień działał mi sony vegas 7 a teraz wyświetla się
loading audio engine i zacina się. Co robić. Jak to naprawić. Wszystkie vegasy działają tydzień a potem psru ?
Odpowiedz
#4
http://img134.imageshack.us/i/logqce.png/

zamieszczam log z SV 6
już nic nie działa
proszę o pomoc
Odpowiedz
#5
Za dużo kombinujesz :P Poinstalowałeś 5 wersji vegasa i teraz jest trochę syfu :) Pewnie coś masz w rejestrze skopane.
Odpowiedz
#6
Nie 5 a 4 :)

Też się domyślam, że coś jest w rejestrze. Przeglądałem go ale sporo dam kluczy jest z Vegas w nazwie.

Ale żeby 8,9 nie działały, 7 działała przez tydzień a potem pstro -.-'
Szkoda, bo to bardzo dobry program, a już się do niego przyzwyczaiłem.
Tak więc Kamilu proszę Cię o pomoc. Cóż mam czynić?
Teraz spróbuje odinstalować 4 wersje Vegasa i wszystko co z nim związane...
Odpowiedz
#7
zrob sobie format: C i zainstaluj jak czlowiek :P
Odpowiedz
#8
odinstaluj wszystkie wersje vegasa i zainstaluj jedną. Wcześniej pousuwaj wszystkie klucze vegasa.

Najpewniejszą rzeczą jest oczywiście instalacja systemu na nowo co wiąże się z czasem, także jeżeli masz czas zainstaluj system to na pewno vegas odpali.
Odpowiedz
#9
Ja polecam, jeżeli już instalujesz nowego Windowsa to wersję MX. Tutaj więcej na ten temat: http://www.forum.windowsmx.pl/
Nie udzielam odpowiedzi na PW.
Odpowiedz
#10
Witam. Jestem tu nowy, również używam Vegas-a. Mam już duże doświadczenie, jednak trafiłem na głupi problem z którym nie mogę sobie poradzić. Przez przypadek przeciągnąłem efekt z zakł. Video FX nie wiadomo gdzie (chyba w trimmer) od tamtej pory po przeciągnięciu efektu na timeline, zamiast otwierać się jego okno dialogowe z ustawieniami, otwiera zakładkę w trimmerze. Grzebię w ustawieniach, szukam i nie mogę odwrócić tego cholerstwa, ktoś wie jak wrócić z powrotem do otwierającego się okna ustawień efektu FX? Załączam screena.


Załączone pliki Miniatury
   
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Sony vegas - problem z plikami DVD jarzomb 3 1,475 07-03-2010, 21:40
Ostatni post: tomislater
  Sony Vegas 8.0 - Problem z tekstem. NuclearSun 7 3,219 04-22-2010, 21:20
Ostatni post: vm-rexor
  Sony Vegas 9c - problem brutus76 4 1,470 01-29-2010, 14:09
Ostatni post: tidzu
  Sony Vegas 9 - Problem z edycją filmu VOB z kamery. Nightmare00000 21 6,855 01-28-2010, 20:55
Ostatni post: Nightmare00000
  Sony Vegas Pro 8.0 <--- Problem z *.MPG wodeczka94 4 2,392 11-24-2009, 20:16
Ostatni post: wodeczka94
  Sony Vegas 7.0 oś czasu problem.. kankuro 6 2,040 06-22-2009, 21:10
Ostatni post: Wrzochu

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości