Problem z przeciągnięciem filmu na pas odtwarzania.
#1
Witam (to mój pierwszy post i od razu prośba, tak wiem, ale nie nigdzie nie mogłem znaleźć pomocy... :<) mam problem...
A więc...
Zrobiłem filmik Let's Play z Minecraft, nagrywany Frapsem.
Fraps automatycznie dzieli film na części. Mam ich 5. Format AVI.
Gdy chce je przeciągnąć z Browser'a w Vegasie (nawet kiedy klikam na film) on się ścina i nagle wnerwiający każdego napis "Brak Odpowiedzi". Tak samo się robi gdy przeciągam z folderu na pas odtwarzania. A więc...? Jakieś pomysły jak to naprawić. Pewnie nie udzieliłem wszystkich najważniejszych informacji. Pisać co jeszcze chcecie wiedzieć.
Proszę o jak najszybszą odpowiedź.
Odpowiedz
#2
Procesor? Ram? Dysk - wolne miejsce, szybkość, model? Rozdzielczość? Rozmiar pliku wymiany?
Odpowiedz
#3
Więc tak...
Procesor - Intel Core i5 CPU M430 @ 2.27GHz 2.27 GHz
RAM - 4GB
Miejsce na dysku - Ponad sto GB
Model (Laptopa) - Toshiba Satelite
Rozdzielczość - 1366 x 768
Rozmiar pliku wymiany - (nie wiem dokładnie czy ci o to chodzi) ale pliki które są z frapsa ważą 17.2 GB
Odpowiedz
#4
http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik_wymiany O to chodzi. Dziwne trochę, ja posiadam trochę starszego laptopa Toshiby i montaż 1080p 'płynie'.
Odpowiedz
#5
Nie wiem dokładnie o co chodzi z plikiem wymiany (trochu skomplikowane to ;o). Mógłbyś powiedzieć gdzie to mogę sprawdzić...?
Odpowiedz
#6
http://www.vista.pl/porady/301_przyspies...miany.html
Odpowiedz
#7
Ok. Mam nadzieję że teraz na pewno o to chodzi...
3958MB
Odpowiedz



   


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości