brak dźwięku...conajwyżej 3 sekundy
#1
xvid przekonwertowanya na zwykłego avika po włożeniu do vegas'a posiada obraz, ale nie mam w nim dźwięku. przepraszam...jest, ale początkowe 3 sekundy z 21 minut. co na to poradzić? normalnie gdy odtwarzam ten filmik w każdym odtwarzaczu dźwięk jest w całym filmiku. wiecie co jest grane? Pozdrawiam
Odpowiedz
#2
możecie Panowie mi podpowiedzieć w czym tkwi problem? kodeki zainstalowane, plik przekonwertowany ... liczę na pomoc, bo nie mogę ruszyć z dłubaniem w tym programie, a wiem, że najmilsze i trudniejsze przede mną.
Odpowiedz
#3
Zapewne przekonwertowałeś video. Przekonwertuj jeszcze dźwięk virtualdubem na nieskompresowany (PCM)
[Obrazek: i15.jpg]
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Brak przestrzeni w dzwięku po renderze w vegasie raf7677 5 190 08-06-2016, 0:11
Ostatni post: Bunch
  Problem z zapisanym projektem - czarny obraz, brak dźwięku ZAFIRa 10 760 01-18-2016, 0:04
Ostatni post: ZAFIRa
  Brak dźwięku po przetworzeniu filmu SVP13 Problem 4 752 08-29-2015, 11:17
Ostatni post: mateuszszar
  Brak dźwięku w niektórych fragmentach Stach 0 463 02-11-2015, 19:16
Ostatni post: Stach
  Brak dzwięku importowanego wideo do Sony Vegas 13 firedevil 18 3,919 12-21-2014, 14:20
Ostatni post: mateuszszar
  Brak dzwięku po renderowaniu / Sony Vegas 10 FHA 0 857 07-26-2014, 9:11
Ostatni post: FHA

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości