Problem z TRACK MOTION
#1
Witam,
mam dość nietypowy problem , polega on na tym że, gdy "klikam" ikonę TRACK MOTION , pojawia się pasek z napisem TRACK MOTION , który spada w dół tak jak przy minimalizowaniu czegokolwiek.
Proszę o pomoc ,
Pozdrawiam Krzysiek .
Odpowiedz
#2
Ppm na pasek zadań, właściwości potem włącz autoukrywanie paska zadań. Potem przeciągnij okno trackmotion do góry i możesz wyłączyć autoukrywanie.
Odpowiedz
#3
Dzięki wielkie.
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Dwupunktowy track motion szczemp 3 104 12-22-2016, 16:00
Ostatni post: mateuszszar
  Kolejny poradnik (Track Motion) taytus 3 757 09-24-2015, 16:28
Ostatni post: sirCreeper
  Problem z włączenie Track Motion Arcane ShadowMaster 2 1,055 05-28-2014, 13:01
Ostatni post: efix
  Znaczniki track motion - przesuwanie w czasie wszystkich naraz Polaczka 5 1,388 03-20-2014, 20:12
Ostatni post: Polaczka
  Pan Crop / Track Motion - problemy z płynnością animacji Kruszon 3 1,500 12-29-2012, 12:59
Ostatni post: mateuszszar
  track motion - za dużo ścieżek tsonga 0 857 11-11-2012, 1:54
Ostatni post: tsonga

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości