Opcja 'Mask' w oknie Event pan/crop, dlaczego u mnie jej nie ma?
#1
Chciałabym wyciąć postać w filmiku i mniej więcej wiem jak to zrobić, no i niestety też wiem że do tego jest potrzebna opcja 'mask'. Gdy otwieram okno Event pan/crop znajuje się tylko napis: Position. Czy ktoś wie co mam zrobić aby ta opcja mask się pojawiła?
Odpowiedz
#2
Może nie masz wersji Pro tylko Platinum? ;]
Nie udzielam odpowiedzi na PW.
Odpowiedz
#3
Jak masz wersje Vegasa? Jest chyba tylko w PRO
Odpowiedz
#4
Nie wiem jaką xd Pisze tylko że Sony Vegas Studio 9.0
Odpowiedz
#5
W wersji Studio tego nie ma.
Nie udzielam odpowiedzi na PW.
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Efekt Event Pan/Crop nie działa :( wave735pl 1 183 05-25-2016, 15:08
Ostatni post: mateuszszar
  Event Pan/Crop Nie przesuwa.. VatoxPlay 2 446 12-07-2015, 16:52
Ostatni post: VatoxPlay
  Event pan crop na całej scieżce. jakubas007 5 1,424 03-04-2014, 15:43
Ostatni post: jakubas007
  Jak użyć funkcji TrackMotion w oknie Pan/Crop quadro 6 1,333 01-31-2014, 15:28
Ostatni post: mateuszszar
  Rozmycie w crop/mask raves 2 820 10-31-2013, 8:01
Ostatni post: raves
  Nie mogę otworzyć Event Pan/Crop BialaKotka 2 1,612 10-26-2012, 14:15
Ostatni post: BialaKotka

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości