Sony vegas hmm problem..
#1
Witam,kiedyś było wszystko sprawnie i dobrze.. teraz kiedy wstawiam film nie mam aktywnych kolorów tylko jakieś ''zaśnieżone'',odinstalowalem vegasa i znowu zainstalowalem,ale problem jest nadal ;/ macie ss (róznice widac w paint cropie i na osi)

http://i51.tinypic.com/hurbbd.jpg
[Obrazek: hurbbd.jpg]

W czym tkwi problem?

jeśli nie ten dzial to prosze o przeniesienie albo danie mi odpowiedzi na PW.

dziekuje.
Odpowiedz
#2
załącznik


Załączone pliki Miniatury
   
[Obrazek: i15.jpg]
Odpowiedz
#3
teraz już nic,ale nadal jakieś ciemne te kolory..
split screen viev <-- tam cos zwalone jest bo teraz mam polowe ekranu w normalnych kolorach a polowe w takich zasniezonych a tam obok to co zaznaczyc Best Full? czy jak? DOBRA DZIAŁA !!
No kurde teraz znowu nie moge dac zadnego efektu.. powiedzcie mi w czym problem i co macie zaznaczone (BEST FULL) czy co?
Odpowiedz
#4
(12-03-2010, 20:27)Beyliona napisał(a):  split screen viev <-- tam cos zwalone jest bo teraz mam polowe ekranu w normalnych kolorach a polowe w takich zasniezonych a

Czyli rozwiązałeś swój problem. Ten przycisk powoduje to, że "usuwa" wszystkie efekty nałożone na klip, tak byś mógł np. porównać jak ktoś wygląda z filtrami a jak bez. To jest informacja tylko dla Ciebie.
A to co widzisz włąśnie Świadcz o tym, że MASZ JAKIŚ FILTR WŁOŻONY NA: klip lub ścieżkę, lub na nie wiem co tam jeszcze może być. Usuń go i będzie dobrze.

P.S.
Tibia! - Tomislater się ucieszy!

[Obrazek: n13.gif]
Odpowiedz
#5
Powiem to tak:
CO mam zrobić by obraz nie był taki zaśnieżony?
-jeśli wezme spilit screen viev to mam wszedzie normalny obraz i nie moge ani dodawac efektow ani innych bajerów..

chce miec wszystko normalnie i sam chce dodawac efekty i chce miec tak ze jak otwieram nowy obraz zeby byl naturalny a nie jakis zasniezony :( kurde..
moge dac all ss tylko powiedzcie co gdzie mam usunac czy co zrobic
Odpowiedz
#6
Przecież Ci VM-Rexor napisał co masz zrobić, prawda?

Obejrzyj jego najpierw obrazek, potem mój i usuń ten efekt z podglądu zaznaczonym przyciskiem.


Proszę:    


Już wiesz o co chodzi? Napisz czy zadziałało. Wywal wszyskie efekty jakie tam znajdziesz.
[Obrazek: n13.gif]
Odpowiedz
#7
Nie wiem czego wcześniej mi to nie zadziałało ;d,teraz wszystko jest OK! dzięki wam za chwile posieconego czasu i za pomoc;) bardzo mi to było potrzebne. temat do zamkniecia.
Odpowiedz
#8
MAM TEŻ INNY PROBLEM...
jak usunąć efekt ze ścieżki?? bo jak dodaje nowy film to mam taki przyciemniony.. o ile to sprawa nałożonego efektu na ścieżke. Proszę o pomoc np jakiś ss albo wytłumaczenie ;) dzieki
Odpowiedz
#9
Analogicznie. Ten sam rodzaj ikony.
[Obrazek: n13.gif]
Odpowiedz
#10
3 minuty potym jak napisałem posta to zobaczyłem ocb ;p dzieki za pomoc
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem Sony Vegas Pro 11 Z renderowaniem MikeHD 2 139 10-02-2016, 11:34
Ostatni post: groh
  Problem z Sony Vegas, Crashe, Errory Qris 2 497 09-18-2015, 17:11
Ostatni post: Qris
  Problem z Sony Vegas 12 Kacio94 13 2,945 08-28-2015, 22:56
Ostatni post: mateuszszar
  Sony Vegas Pro 11 Problem. Chester_Master 5 1,080 07-22-2015, 11:13
Ostatni post: mateuszszar
  Problem z Sony Vegas Cenkiel 1 459 06-24-2015, 0:25
Ostatni post: mateuszszar
  sony vegas 13, wtyczki bcc i problem z kartą graficzną szczemp 2 956 03-21-2015, 14:57
Ostatni post: szczemp

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości