problem z filmem na filmie
#1
Jako, że jestem nowym użytkownikiem i nie mam pewności, czy jestem dobry w SV, czy też jestem noobkiem, nie pisałem do h@ o nadanie praw do pisania w innych działach... xD

Bez rozpisywania się opiszę swój problem.

Mam dwie warstwy Video.
I - długa, która po kilkunastu sekundach zostaje pomniejszona i leci w róg ekranu

II - krótsza, która jest pod I; nie zmniejsza się... Gdy pierwsza warstwa zaczyna się zmniejszać z tej po prostu leci film, który widać w tle (za I warstwą).

Efekt zmniejszenia i przemieszczenia I warstwy zrobiłem za pomocą narzędzia Track Motion. Wszystko dobrze jest z tym efektem.
Problem pojawia się, gdy zaczyna lecieć film z drugiej warstwy... W tym momencie pixele obu filmów szaleją, jak na starym filmie z kasety Video :/
Co należy zrobić, aby płynnie leciały oba filmy (jeden na drugim) ? Jakiego efektu należy użyć?
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z filmem na podglądzie jak i po renderze.. DUSTER119 3 581 03-03-2015, 22:55
Ostatni post: mateuszszar
  Problem z filmem po renderowaniu w SVpro 11.0 i 13.0 Grundig 4 692 09-10-2014, 0:40
Ostatni post: Grundig
  Problem z filmem po renderowaniu Adex 7 1,575 03-08-2013, 21:55
Ostatni post: lamp.art
  Problem z filmem KorniXPL 4 1,077 11-05-2012, 9:19
Ostatni post: efix
  Problem z filmem mazak20 1 676 03-17-2012, 14:22
Ostatni post: Pinto
  Problem z filmem Mp4 MatthewVertino 5 1,949 03-01-2012, 13:48
Ostatni post: MatthewVertino

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości