Błąd przy pierwszym uruchomieniu Vegasa
#1
Gdy zainstalowałem Vegasa pojawił mi się taki komunikat
http://yfrog.com/1abd2vp
Powodem przeinstalowania był ten komunikat
http://yfrog.com/9g57932447p

Więc tak: Dlaczego pojawił się ten pierwszy błąd? A ten drugi błąd pojawia mi się przy dodaniu obrazka. Mam zainstalowane kodek: K-Lite Codec Pack. Może odinstalować ten i zainstalować ffdshow?
Odpowiedz
#2
Spróbuj jeszcze raz przeinstalować. Wywal klite. Potem zainstaluj te których potrzebujesz.
Odpowiedz
#3
Przeinstalowywałem już z 4 razy i nic nie dało. Spróbuje odinstalować te klite. Napisze w piątek czy jest już ok.
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nieznany błąd przy próbie renderingu do MP4 (.mp4) Kano 0 97 09-29-2016, 15:49
Ostatni post: Kano
  Vegas 12 błąd po uruchomieniu projketu Stach 0 146 04-05-2016, 23:29
Ostatni post: Stach
  Błąd przy renderowaniu pokazu zdjęć Yohualtecuhtli 0 212 02-22-2016, 15:58
Ostatni post: Yohualtecuhtli
  Batch render - nazwy (błąd przy renderowaniu) tsonga 2 529 06-01-2015, 8:38
Ostatni post: tsonga
  Błąd przy otwieraniu projektu lanceq 9 720 05-19-2015, 11:59
Ostatni post: mateuszszar
  Błąd Vegasa Kacper3100 35 2,081 04-25-2015, 8:22
Ostatni post: Kacper3100

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości