Track Motion problem
#1
Może i mój problem jest banalny ale gdy chce zrobić ruszający się obrazek a reszta ma być nie ruszona on przypisuje to całości i wszystkie się ruszają, co zrobić zeby było to osobono ? nie wiem czy dostatecznie zrozumiale napisałem, proszę o pomoc i z góry dziękuje.
Odpowiedz
#2
Track motion dotyczy jak sama nazwa wskazuje tracka, czyli całej ścieżki ze wszystkim co na niej umieściłeś. Dodaj nową ścieżkę i przenieś na nią ten jeden co ma się ruszać.
Albo pokombinuj z Pan/Crop.
Odpowiedz
#3
Już rozumiem dzięki
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Dwupunktowy track motion szczemp 3 87 12-22-2016, 16:00
Ostatni post: mateuszszar
  Kolejny poradnik (Track Motion) taytus 3 729 09-24-2015, 16:28
Ostatni post: sirCreeper
  Problem z włączenie Track Motion Arcane ShadowMaster 2 1,033 05-28-2014, 13:01
Ostatni post: efix
  Znaczniki track motion - przesuwanie w czasie wszystkich naraz Polaczka 5 1,347 03-20-2014, 20:12
Ostatni post: Polaczka
  Pan Crop / Track Motion - problemy z płynnością animacji Kruszon 3 1,474 12-29-2012, 12:59
Ostatni post: mateuszszar
  track motion - za dużo ścieżek tsonga 0 846 11-11-2012, 1:54
Ostatni post: tsonga

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości