Problem z ustawieniami renderowania
#1
Witam. Czy moze mi ktos powiedziec o co z tym chodzi :
[Obrazek: beztytuuqi.png]

Chce zrenderowac film w HD w WMV. Zawsze moglem a teraz jak klikam custom ustawiam i daje ok to pojawia mi sie cos takiego i nie moge juz z renderowac w WMV... ;/
#2
Bo WMV to gówno :) Renderuj do avi. W dziale Tutoriale masz nawet ładnie wytłumaczone co i jak należy robić.
Nie udzielam odpowiedzi na PW.
#3
no tak ale avi strasznie duzo zajmuje :) A ja zawsze renderowalem w WMV 1280/720 czy jakos tak w HD i bylo zawsze dobrze. To nie wiesz jak to zrobic ? :(
#4
Nawet nie zadałeś sobie trudu, aby przeczytać ten temat. Wcale dużo nie zajmuje, a poza tym to normalne i logiczne, że jak coś ma mieć dobrą jakość to i musi więcej ważyć. WMV to format kapryśny z którego głównie korzystają właśnie ludzie, którzy chcą jedynie oszczędzić miejsca na dysku, nie wiem w ogóle po co. Zawsze jest coś kosztem czegoś :)
Nie udzielam odpowiedzi na PW.
#5
Jasne ze przeczytam :) Tylko wiesz ja chce wrzucac filmy na youtube, a jak moj film bedzie mial 1 gb czy 2 zamiast 300 mb max to strasznie dlugo bedzie mi wyslal sie na youtube. Dlatego chce aby malo zajmowal :)
Dzieki ze pomagasz :)

no zobaczylem ten tutorial ale strasznie duzo przy nim roboty ;) a tak to dawalem WMV Hd i tyle a tu bede to strasznie dlugo robil :/ BO ja ostatnio usuwalem kodeki i instalowalem na nowo i moze dlatego cos vegas nie chce w WMV renderowac ;/
#6
Z błędu wynika, że coś się stało kodekom od microsoftu. Dokładniej to chodzi o to, że nie ma zdefiniowanych żadnych ustawień(templatek)
Cytat: BO ja ostatnio usuwalem kodeki i instalowalem na nowo
Możliwe.

Ps. Ja tam wolę renderować do mov ;D
#7
no wlasnie zainstalowalem na nowo i wszystko elegancko chodzi tylko nie chodza mi filmy z WMV... ;/
#8
plss pomoz ktos :(
WMV dobra zainstalowalem to i juz dziala :)
dzieki za pomoc.

TEMAT ZAMKNIETY: )
#9
To zamykam temat.



   


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości