Aktualny czas: 02-09-2012, 10:34
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Łączenie klipów
|
|
03-05-2010, 14:55
|
|||
|
|||
|
Łączenie klipów
Witam.Chciałbym zapytać czy jest możliwość połączenia kilku klipów w jedną całość.
Po drugie.Zapomniałem wrzucić jednej sceny w środek mojego projektu.Co zrobić żeby nie przesuwać całej reszty tylko zrobić sobie miejsce w środku projektu? Dzięki za każdą odpowiedź |
|||
|
03-05-2010, 16:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2010 16:37 przez tomislater.)
|
|||
|
|||
RE: Łączenie klipów
Cytat:czy jest możliwość połączenia kilku klipów w jedną całość.Nie ma, możesz je zgrupować. Wybierasz odpowiednie klipy i wciskasz literkę G na klawiaturze. Jest jeszcze jedna metoda na w sumie złączenie tych klipów w całość. Robisz oddzielny projekt do którego wrzucasz klipy, które chcesz mieć w swoim głównym projekcie jako całość. Zapisujesz. Otwierasz swój główny projekt, klikasz File -> Import -> Media. Wybierasz ten wcześniej zapisany projekt z klipami. I klikasz OK. I teraz te klipy masz jako całość w zakładce Project Media. |
|||
|
03-05-2010, 16:56
|
|||
|
|||
|
"Po drugie.Zapomniałem wrzucić jednej sceny w środek mojego projektu.Co zrobić żeby nie przesuwać całej reszty tylko zrobić sobie miejsce w środku projektu? Dzięki za każdą odpowiedź"
Jeszcze proszę o drugi wątek pytania |
|||
|
03-05-2010, 17:08
|
|||
|
|||
|
Klikasz na:
i zaznaczasz klipy, które chcesz przesunąć. Jak już zaznaczysz to sobie przesuwasz gdzie chcesz.Zaznaczasz: ![]() Przesuwasz:
|
|||
|
03-05-2010, 19:24
|
|||
|
|||
|
Nooo.O to mi chodziło.Bardzo mi pomogłeś-dzięki!!!
|
|||
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

i zaznaczasz klipy, które chcesz przesunąć. Jak już zaznaczysz to sobie przesuwasz gdzie chcesz.![[Obrazek: zaznaczasz.png]](http://img.photobucket.com/albums/v207/tomi_slater/zaznaczasz.png)