Największe forum o Sony Vegas Pro w Polsce. Tutoriale, pomoc, efekty, rendering.

Pełna wersja: obraz w sony 8
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam to znowu ja tym razem mam bardziej powazny problem chodzi o cos takiego: nie moge wrzucic pliku avi do tracka video nawet jezeli robie metoda "add across video only" poprostu jezeli biore i przeciagam taki plik to wskakuje mi tylko sciezka audio a video niestety nie ma tam gdzie ma byc obraz video pokazuje mi sie w momencie przeciagania tylko malutki kwadracik ipo upuszczeniu pliku pojawia sie tylko audio. Musze zaznaczyc ze dzieje sie tak tylko z jednymi plikami .avi sciagnalem je z netu sa to wstepy reklamowe do filmow dvd typu werner bros itd.(wczesniej wszystko dzialalo i pewnego dnia przestalo ) I co najciekawsze nawet po najechaniu na dany plik strzalka to nie pokazuje mi sie obraz podgladu w tym malym okienku podgladowym tylko sam dzwiek. Natomiast w normalnych playerach video pliki te dzialaja bez problemu. Prosze pomozcie mi w tym problemie bo nie mam juz pojecia jak to rozwiklac.
Aha sciagalem juz kilka roznych codekow video i nic sie nei zmienilo nawet instalowalem na nowo program ale niestety nie musze wpisywac juz drugi raz klucza bo loguje mnie automatycznie tez nie wiem dlaczego :(
Program to oczywiscie Sony Vegas 8.0 a system VISTA
BLAGAM pomozcie bardzo tego potrzebuje ...
Z gory serdeczne dzieki i pozdrawiam
afi21...

P.S. Dopiero sie ucze tego programu wiec szukam pomocy tutaj.
Musisz te ściągnięte filmy przekonwertować jeszcze raz innym programem do plików .avi Np. programem VIDEOzilla.
Wielkie dzieki TOMISLATER pomoglo wszystkie pliki dzialaja :)
Jeszcze raz wielkie dzieki...
pozdrawiam...
afi21...
Przekierowanie