problem z instalacją
#21
:-) ? Przecież pan robaczek może Ci np. blokować np. właśnie ściąganie czy nawet wchodzenie na jakąkolwiek domenę czy cokolwiek innego na co wpadł autor... Jeżeli nam działa, a Tobie nie, to gdzie leży wina? U nas? ;] A ściągnij na szybko jakiegoś linuxa, tak żeby tylko neta obsługiwał i żeby miał jakąś przeglądarkę już i tylko spróbuj ściągnąć ten plik. Jeżeli pójdzie, to znaczy, że wina po Twojej stronie, jeżeli dalej dupa no to pukaj do dostawy neta. Proste.
Nie udzielam odpowiedzi na PW.
Odpowiedz
#22
Tak jak koledzy podpowiadają, sprawdź najpierw czy masz dostęp do serwerów Microsoftu. Często blokują je programy typu P2P(bleckList). Najprościej - sprawdź kiedy otrzymałeś jakąkolwiek łatę do Windowsa i czy Windows Update działa. Pamiętaj ze platforma .NET pojawiła się duzo po premierze XP tak więc jesli instalujesz jakąś prehistoryczną wersje XP (bez sp3) to i tak 9 ci nie pójdzie ( z tego co pamiętam sp2 to minimum ).
Odpowiedz
#23
no to nic, zrobie formata i pierwsze co zaczne od ogarniecia sv żeby śmigał...Zobaczymy czy bedzie śmigało. Mam nadzieje ze tak. Puki co dziękuje wszystkim za pomoc :)
Odpowiedz
#24
Jaki Ty jesteś kuźwa uparty. Pierwsze co zrób, to ODŁĄCZ KOMPUTER OD SIECI, zaraz po instalacji a jeszcze przed aktywacją to instalacja antywirusa i włączenie firewalla. Teraz włącz komputer do sieci, aktywuj Windows i ściągnij wszystkie możliwe łaty.
Jak masz łaty zainstaluj to co potrzebuje Vegas i znowu łaty do tego.
Twoja teoria, że "już by wtedy nie działało" jest błędna, ponieważ są tysiące wirusów i koni trojańskich. Może akurat takich wtedy nie miałeś. A teraz załapałeś. Tak jak przez całe życie nie miałeś ospy a tu nagle pach i masz. A dziwne, bo nie miałeś no nie?
Dopiero teraz zainstaluj Vegas i łaty do Vegasa :)

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#25
po za tym możesz mieć gdzieś robala na innym dysku lub w bootsektorze. Skubany może się aktywować zanim łaty zdążysz ściągnąć. No i jeszcze taki szczególik jest przynajmniej 8 znanych dziur na które jeszcze nie ma łat ( Na Maca 4 x więcej ;)) i to od dłuższego czasu. Jak nie dojdziesz do tego co tam w trawie piszczy to takie formatowanie możesz powtarzać miesiącami. Ale tu już chyba nie to forum, poszukaj jakiegoś o wirusach. Pewnie karzą ci zrobić log systemu HijackThis, przejrzą go tamtejsi fachowcy, no i coś może wymyślą.
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z instalacją willianrshl 3 1,149 01-04-2016, 18:29
Ostatni post: mateuszszar
  Problem z instalacją Magic Bullet Looks Scorpion 2 1,814 02-11-2013, 18:03
Ostatni post: Scorpion
  Problem z instalacją bartek_jwno 3 1,759 11-23-2012, 19:14
Ostatni post: tomislater
  Problem z Instalacją :( Daniel0s 4 2,938 05-16-2012, 19:21
Ostatni post: efix
  Problem instalacja.. PoProstuJarek 3 1,807 05-13-2012, 21:56
Ostatni post: marcinb9987
  instalacja problem ozli 1 1,101 08-31-2011, 13:50
Ostatni post: vm-rexor

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości