Problem z renderingiem.
#11
A mozesz podeslac dane z MediaInfo z pliku Video?
Odpowiedz
#12
Jeżeli to jest to, to łap:
[Obrazek: 2a739584.jpg]
[Obrazek: cc000646.jpg]

A jeżeli nie, to masz jeszcze tutaj:
[Obrazek: 1e4b4527.jpg]
[Obrazek: 909a88ed.jpg]
Odpowiedz
#13
Nie podales wszystkich danych, ale:
1. Ustawienia projektu niezgodne z formatem pliku, masz w ustawieniach 1280x720 a twoj plik wideo ma 1280x972 !!
2. Plik wideo juz wczesniej konwertowany.
3. Zmien ustawienia projektu.
4. Jak masz plik w wersji oryginalnej pracuj na nim.
5. Jesli nie masz pliku oryginalnego, przekonwertuj tego avika na inny format bardziej cywilizowany (caly film avi na mpg) (a to juz bylo kilka dni temu problem z mp4 JPEG) ze nie chcialo chodzic.
Poza tym przy takiej "maszynie" jaka masz to render bedzie dluuuugo trwac!
Odpowiedz
#14
(05-17-2012, 15:44)anmedia napisał(a):  Nie podales wszystkich danych, ale:
1. Ustawienia projektu niezgodne z formatem pliku, masz w ustawieniach 1280x720 a twoj plik wideo ma 1280x972 !!
2. Plik wideo juz wczesniej konwertowany.
3. Zmien ustawienia projektu.
4. Jak masz plik w wersji oryginalnej pracuj na nim.
5. Jesli nie masz pliku oryginalnego, przekonwertuj tego avika na inny format bardziej cywilizowany (caly film avi na mpg) (a to juz bylo kilka dni temu problem z mp4 JPEG) ze nie chcialo chodzic.

1. Ok, dopasuję, chodź wcześniej nigdy to nie sprawiało problemów, ponieważ kiedyś też tak renderowałem.
2. Jest to oryginalny plik, nagrany za pomocą programu BandiCam
3. Popracuję nad tym.
4. Jak mówiłem, to jest właśnie oryginalny plik.
5. Mam przekonwertowane do .wmv (niestety z tym też nie działa render), ale spróbuję jak mówisz do mpg.
Odpowiedz
#15
Po pierwsze to wszystko co podajesz teraz powinno byc w pierwszym poscie! Po drugie jezeli to nic nie pomoze, to znaczy ze masz cos w systemie nakopane, mozesz takze sprobowac przeinstalowac program.
Odpowiedz
#16
Na początku w ogóle nie wczytywał tych pliczków.

@ Edit :
Dobra wczytał.

@ Edit2 :
Przekonwertowałem, ale dźwięk w stosunku do filmu przesunął się o jakieś 5 sek.

Używam Freemake Video Converter . Czy jest to problem związany z programem?
Odpowiedz
#17
(05-17-2012, 16:02)`Wex d-_-b napisał(a):  @ Edit2 :
Konwertacja [...].
A co to jest ta konwertacja? :)

(05-17-2012, 16:02)`Wex d-_-b napisał(a):  Używam Freemake Video Converter . Wina programu?

Z pewnoscia tak!
Odpowiedz
#18
Dobra ...
Zrobiłem film od podstaw, jeszcze raz ...
Niestety nic to nie pomogło, pomimo tego iż aktualny format tego filmu to (nieobrobionego) .wmv.
Ciągle jestem w czarnej dupie.
Odpowiedz
#19
(05-18-2012, 15:32)`Wex d-_-b napisał(a):  ...aktualny format tego filmu to (nieobrobionego) .wav

WAVE nie może być filmem! To tylko dźwięk.
Odpowiedz
#20
(05-18-2012, 15:38)mateuszszar napisał(a):  
(05-18-2012, 15:32)`Wex d-_-b napisał(a):  ...aktualny format tego filmu to (nieobrobionego) .wav

WAVE nie może być filmem! To tylko dźwięk.

Srry pomyłka .wmv ... Już za dużo tego ...
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Niewidoczne klipy na timeline i problem z renderingiem adventus 0 446 11-15-2016, 1:08
Ostatni post: adventus
  problem z renderingiem w 60fps dla YT przem 6 1,568 10-18-2015, 13:45
Ostatni post: Just4Smart
  Problem z renderingiem MOV skibek 1 852 05-10-2015, 11:57
Ostatni post: sirCreeper
  Problem z renderingiem sciomenihilscire 8 2,203 04-14-2015, 16:11
Ostatni post: sciomenihilscire
  Problem z renderingiem Scorpion 4 1,903 04-03-2013, 14:05
Ostatni post: Scorpion
  Problem z renderingiem n00ber 5 1,824 04-01-2013, 21:13
Ostatni post: efix

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości