Aktualny czas: 08-28-2014, 4:04 Witaj! (LogowanieRejestracja)


Odpowiedz 


Podgląd na pełny ekran
01-15-2011, 21:09
Post: #1
Podgląd na pełny ekran
Takie pytanko
Jak zrobić żeby pełny ekran podglądu projektu otwierał się na tym samym monitorze. W vegas8 było to domyślnie a w vegas 10 po za instalowaniu pełny ekran włącza się domyślnie na drugim monitorze. Bawiłem się w opcjach Preview Device preferences ale nic z tego, nie moge tego rozgryźć :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-21-2011, 20:23
Post: #2
RE: Podgląd na pełny ekran
Więc tak wchodzimy do options> preferences>preview device> i zmieniamy opcje Display Adapter :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-16-2011, 20:29
Post: #3
RE: Podgląd na pełny ekran
ja nadal tego nie rozumiem.. jak zorbić w pro 10 żeby podgląd był na pełnym ekranie na dodatkowym monitorze? Prosze o dokładne wytłumaczenie bo jeszcze do konca nie ogarniam tego programu.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-17-2011, 12:01
Post: #4
RE: Podgląd na pełny ekran
Na podglądzie SV jest symbol monitorka (w lewym górnym rogu) - taka mała ikonka. Wystarczy ją wcisnąć ;)

Pozdrawiam.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-17-2011, 12:31
Post: #5
RE: Podgląd na pełny ekran
Ale trzeba jeszcze ustawić w preferencjach programu ten drugi monitor, bo o ile się nie mylę, to domyślnie podgląd jest ustawiony na pierwszy monitor.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-17-2011, 15:12
Post: #6
RE: Podgląd na pełny ekran
w panelu sterowania jest opcja, podłącz dodatkowy monitor i pesjt pare opcji np: wyswietl pulpit tylko na 1, wyswietl pulpit tylko na 2, powiel ekrany i rozszerz ekrany. To któro mam wybrać? Ja biore powiel ekrany to na obu monitorach mam to samo i program mi wykrywa tylko jeden monitor. A jak biore rozszerz ekrany to poprostu moge sobie podgląd przeciagnąć na drugi ekran ale wtedy nie mam mini podglądu na pierwszym, a kiedy zaznaczam pokaż pulpit tylko na jednym alno drugim to automatycznie drugi monitor nie działa... :( Co mam zorbic? Tak krok po kroku. Dodam ze mam windows 7
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-17-2011, 17:44
Post: #7
RE: Podgląd na pełny ekran
ok juz wiem ;)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-18-2011, 17:31
Post: #8
RE: Podgląd na pełny ekran
(04-17-2011 15:12)fubura napisał(a):  w panelu sterowania jest opcja, podłącz dodatkowy monitor i pesjt pare opcji np: wyswietl pulpit tylko na 1, wyswietl pulpit tylko na 2, powiel ekrany i rozszerz ekrany. To któro mam wybrać? Ja biore powiel ekrany to na obu monitorach mam to samo i program mi wykrywa tylko jeden monitor. A jak biore rozszerz ekrany to poprostu moge sobie podgląd przeciagnąć na drugi ekran ale wtedy nie mam mini podglądu na pierwszym, a kiedy zaznaczam pokaż pulpit tylko na jednym alno drugim to automatycznie drugi monitor nie działa... :( Co mam zorbic? Tak krok po kroku. Dodam ze mam windows 7

Nie ustawiaj klonowania Pulpitu tylko jako dwa monitory (i nie rozszerzenie Pulpitu). Program sam rozpozna po instalacji. Wiem, że okna SV są dokowane ale można je przeciągnąć "łapiąc" za lewy górny róg - pojawi się dość charakterystyczny symbol "oddokowujący" poszczególne okno.

Pozdrawiam.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post


   


Odpowiedz 



Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Podgląd na pełny ekran x1195adi 7 1,292 06-19-2011 9:16
Ostatni post: Cuma
  Pełny ekran Pablo Abruzzi 3 631 06-08-2011 21:37
Ostatni post: Piciu

Skocz do:


Polskie tłumaczenie © 2007-2014 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2014 MyBB Group.
mybbv3 designed for MyBB