NewBlue Titler Pro
#31
(01-20-2013, 22:12)Art-BI napisał(a):  Ale się uśmiałem, to ma być profesjonalny program. He, he .

Miałabym prośbę...
jeżeli nie masz zamiaru pomóc w rozwiązaniu problemu, to łaskawie nie nabijaj postów bezproduktywnymi uwagami. Mam problem i próbuję go rozwiązać, a Ty, niestety mi w tym nie pomagasz.
Jeżeli nie masz nic rzeczowego do powiedzenia, to po prostu odpuść i nie rób bałaganu na forum, dobrze?
A tak na marginesie to jeszcze nie spotkałam się z profesjonalnym programem, który byłby pozbawiony błędów i usterek. Wszystko jest do przejścia, trzeba próbować, a nie tylko krytykować.
Odpowiedz
#32
Więc sprawa wygląda tak (przynajmniej u mnie):
- po pierwsze odinstalowałam 12PRO - może powalczę z nią, jak przyjdą lepsze czasy
- po drugie zainstalowałam Titlera 1.0 pod Vegasa 11 kodem z 11 z instalki dołączonej do jedenastki (build120602). Przy instalacji dawał info o jakiś wspólnych plikach (nie mam pojęcia o co chodzi. Być może wynika to z faktu, że mam wersję i PRO i STUDIO - obie 64 bit, nie wiem). W każdym razie nie było możliwości ingerowania w tą informację.

Titler PRO się zainstalował, przynajmniej taki dostałam komunikat na koniec.
Dał się aktywować, ale nie jako New Blue Titler PRO tylko jako New Blue Titler Ex-OpenFx, bo tylko taka tytularka widniała w zakładce Media Generations. Aktualizacji nie robiłam, skoro w tej postaci chodzi zarówno na wersji PRO i Studio to tak zostawiłam. Tym bardziej, że nie jest mi to, aż tak bardzo potrzebne do pracy w tym programie.

Nie wiem, czy tak to powinno wyglądać. Poprzednio w zakładce FX (a nie tak jak teraz w Media Generations) miałam oba titlery:
- Newblue Titler EX - OpenFx
- Newblue Titler Pro - OpenFx.
Ale skoro obecnie działa to w ten sposób, to tak to zostawiam.

pozdrawiam
Odpowiedz
#33
No u mnie chodzi do d.... ten NewBlue Titler jak go odinstaluje i zainstaluje od nowa chodzi dobrze jakiś czas a potem jak tylko się go dotknę czy to nowego napisu czy już (jakimś cudem zrobionych)to leży mi program od ręki sprawdzałem przy włączonym GPU i wyłączonym i efekt ten sam,nie wiem o co chodzi?
Odpowiedz
#34
(01-21-2013, 21:55)mb29 napisał(a):  No u mnie chodzi do d.... ten NewBlue Titler jak go odinstaluje i zainstaluje od nowa chodzi dobrze jakiś czas a potem jak tylko się go dotknę czy to nowego napisu czy już (jakimś cudem zrobionych)to leży mi program od ręki sprawdzałem przy włączonym GPU i wyłączonym i efekt ten sam,nie wiem o co chodzi?

Miałam swego czasu problem z Titlerem (resetował mi Vegasa), ale w moim przypadku pomogło wyłączenie GPU. Przeczytaj ten wątek. Tam Efix i Mateusz podają co należy sprawdzić w sytuacji, gdy mamy problemy z Titlerem.

http://sonyvegas.info/Temat-Problem-z-Ne...pabilities
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z NewBlue Titler - "Titler can`t work due to low GPU capabilities" nikita13 13 8,561 08-11-2015, 17:25
Ostatni post: mateuszszar

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości