Aktualny czas: 08-01-2014, 4:43 Witaj! (LogowanieRejestracja)


Odpowiedz 


Jak zmienić język ?
06-04-2010, 14:24
Post: #1
Jak zmienić język ?
Siemka. czy da się zmienić język w sv ? bo jak brałem English przy instalacji nie dało się zainstalować więc wziąłem francuski i nie wiem teraz jak zmienić ;/ pomoże ktoś?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-04-2010, 14:30
Post: #2
RE: Jak zmienić język ?
Nie da się, przecież ze strony producenta ściągasz odpowiednią wersję.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-05-2010, 21:55
Post: #3
RE: Jak zmienić język ?
Jasne, że się da! Vegas jak już wspominałem, jest ch*** zrobiony jeśli chodzi o język. Języki zamiast uniwersalnych plików kretyńsko są zaimplementowane "na sztywno".
Jak ktoś chce sobie obejrzeć Vegasa w innym języku - uruchamiamy regedit i szukamy klucza:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sony Creative Software\Vegas Pro\9.0\Lang
Dla języka angielskiego powinna być tam 1033 (dziesiętnie)/ 0x00000409 (hex).
Dla francuskiego zapewne jest tam 1036 (dziesiętnie)/0x0000040c (hex).
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-06-2010, 13:26
Post: #4
RE: Jak zmienić język ?
O tym nie wiedziałem :o No, nigdy nie chciałem sobie zmieniać języka na francuski.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-06-2010, 13:33
Post: #5
RE: Jak zmienić język ?
No to też od jakiegoś czasu tłumaczę, że tłumaczenie Vegasa w obecnej formie jest bez sensu. Wersje językowe ściągane ze strony różnią się tylko instalatorem. Dla tych co chcą się pobawić np. 1041 dziesiętnie da nam Vegasa po japońsku :) O ile mamy odpowiednie czcionki, zobaczymy piękne "krzaczki" :)
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-06-2010, 15:55
Post: #6
RE: Jak zmienić język ?
nigdzie nie ma tego regedit ;d
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-06-2010, 16:07
Post: #7
RE: Jak zmienić język ?
Oj mistrzu, jak nie wiesz gdzie znaleźć regedit to może lepiej, żebyś nie grzebał w rejestrach Windows...
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-06-2010, 16:07
Post: #8
RE: Jak zmienić język ?
Cytat:nigdzie nie ma tego regedit ;d
Ehh... znaczek windowsa na klawiaturze + R i otwiera Ci się okienko, wpisujesz regedit i już masz, pewnie szukałeś tego w Vegasie ;]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-06-2010, 17:00
Post: #9
RE: Jak zmienić język ?
(06-06-2010 16:07)efix napisał(a):  Oj mistrzu, jak nie wiesz gdzie znaleźć regedit to może lepiej, żebyś nie grzebał w rejestrach Windows...

Takiemu lepiej dać plik *.reg niech zrobi na nim dwuklik i po sprawie :)
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-16-2013, 9:15
Post: #10
RE: Jak zmienić język ?
A wie ktoś może co należy wpisać aby otrzymać Vegas po polsku?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post


   


Odpowiedz 



Skocz do:


Polskie tłumaczenie © 2007-2014 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2014 MyBB Group.
mybbv3 designed for MyBB