Jak renderować filmiki na YT.
Zrobiłem 3 razy renderowanie tego samego pliku, za pierwszym nie było audio, za 2 i 3 już działa. Jak będę miał nowy materiał to powrócę do tematu, obecnego już nie ruszam póki niby działa :)
Dziękuję za cierpliwość i obyśmy nie wracali do tego tematu.
Pozdrawiam serdecznie.

ps. mam QT, SV PRO 11 64bit. Wszystkie pliki mają strumień audio i były nagrywane tą samą kamera i z tymi samymi ustawieniami :)
Odpowiedz
Witam, potrzebuję waszej pomocy w sprawie renderu w sony vegas 12. Chce wyrenderować film do formatu mp4 w opcji hd (śred. bit. 8, max 12) ale mam dość spory kłopot z pikselizacją filmu po całym procesie. Byłbym wdzięczny za pomoc (a najlepiej nakierowanie na temat (stronę) gdzie podobny problem był poruszany bo za cholerę nie mogę nic ciekawego znaleźć...)
Odpowiedz
Mam pewien problem z renderowaniem tym sposobem. Po prostu filmik nie ma dźwięku, a ustawiłem wszystko tak jak w tutorialu...
Dodawałem plik MP3, oryginalny dźwięk usunąłem.
Odpowiedz
A w zakładce audio zaznaczyłeś opcję "include audio"?
Odpowiedz
(02-21-2013, 16:46)nozownik0 napisał(a):  A w zakładce audio zaznaczyłeś opcję "include audio"?

Tak.
Odpowiedz
A może dźwięk jest, tylko odtwarzacz go nie widzi?
Sprawdź w Media Info, czy jest strumień z dźwiękiem, czy sam obraz.
Odpowiedz
MediaInfo 'widzi' dźwięk filmiku...
Odpowiedz
Czyli wyrenderowałeś poprawnie - z dźwiękiem, ale Twoje kodeki (lub odtwarzacz) nie radzą sobie z poprawnym odtwarzaniem.
Jak wrzucisz na YT, to dźwięk powinien śmigać.
Odpowiedz
(02-21-2013, 19:50)mateuszszar napisał(a):  Czyli wyrenderowałeś poprawnie - z dźwiękiem, ale Twoje kodeki (lub odtwarzacz) nie radzą sobie z poprawnym odtwarzaniem.
Jak wrzucisz na YT, to dźwięk powinien śmigać.

Na YT też nie ma dźwięku.
Odpowiedz
A głośniki Ci działają?
Bo wiesz, może coś masz nie tego, skoro strumień audio jest, a ty go nie słyszysz?
Daj link do yt.
Odpowiedz



   


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości