Brak dzwięku w wideo
#11
Nie gadaj, jak nie masz pojęcia.

Więc co mam zrobić? Jeszcze jedno, czy jeśli konwertuje (w WMM z wtyczką HD) z .AVI do .WMV to wideo traci na jakości? Fajnie jednak byłoby, że dało się te avi importować do SV...
Odpowiedz
#12
Spróbuj Shark007 zamiast K-Lite.
Odpowiedz
#13
Shark007 widzę, że to coś dla Win7, ja mam XP... Chyba, że da się też na XP, jak tak to jak możesz podaj link, bo nie widzę pod XP.

Wiecie co zrobiłem? Wideo z avi mogę wstawiać do SV. Programem Free Zune Video Converter skonwertowałem audio z takiego pliku .avi i wstawiłem do Sony Vegasa wideo, i do tego te skonwertowane programem audio w formacie .ACC. Dobre, co? :D
Odpowiedz
#14
Niby dobre ale czasochłonne...
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  brak dźwięku i wykresu na osi audio aLaaN 6 614 06-07-2017, 21:39
Ostatni post: mateuszszar
  Brak przestrzeni w dzwięku po renderze w vegasie raf7677 5 860 08-06-2016, 0:11
Ostatni post: Bunch
  Brak pliku wideo po renderze wieju 2 754 05-13-2016, 10:34
Ostatni post: mateuszszar
  Problem z zapisanym projektem - czarny obraz, brak dźwięku ZAFIRa 10 2,353 01-18-2016, 0:04
Ostatni post: ZAFIRa
  Brak dźwięku po przetworzeniu filmu SVP13 Problem 4 1,512 08-29-2015, 11:17
Ostatni post: mateuszszar
  Brak dźwięku w niektórych fragmentach Stach 0 854 02-11-2015, 19:16
Ostatni post: Stach

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości