Blue screen przy włączaniu
#1
Jak w tytule chciałem zmontować sobie dzisiaj nowy filmik, ale przy odpalaniu SVP 13 pojawiał się blue screen, ładowanie zatrzymuje się na napisie initializing gpu accelerated video processing i wywala blue screen.
Korzystam również z Adobe Premiere i tak samo chciałem spróbować odpalić, lecz przy ładowaniu programu blue screen
Nie wiem czemu tak się dzieje aktualizowałem sterowniki karty graficznej oraz w nvidi zmieniałem te ustawienia co w tutorialach na internecie jest pełno.
Dziękuję z góry za odpowiedzi :)
Odpowiedz
#2
co gdzie jak? Nie wiemy co jest w tutorialach i po co w ogóle to zmieniałeś.
Nie podałeś wymaganych informacji (wersja vegasa itd).
Popraw proszę, zanim temat trafi do kosza.

Ps. Dopóki nie zrobisz porządku z nvidią, nie kombinuj z vegasem.

Druga sprawa (ważniejsza): http://sonyvegas.info/Temat-Jakie-inform...ego-tematu
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  fioletowy problem przy green screen guli 3 1,177 08-24-2015, 19:52
Ostatni post: guli
  Sony Vegas pro 13 przestał działać przy włączaniu programu. macownia 15 6,805 08-05-2015, 3:09
Ostatni post: szczara
  przebijanie scen, blue screen, opcje renderowania avc main concept isi 15 4,268 05-17-2014, 19:36
Ostatni post: efix
  Błąd przy włączaniu Sony vegas pro 11/12 MaTiS909 7 4,421 11-23-2013, 15:25
Ostatni post: matela
  Problem przy samym włączaniu dejv 2 1,412 09-27-2012, 21:12
Ostatni post: dejv

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości